LANETTE CLINIC

Beauty & Body 


BODY SHAPING 

Vacuüm cupping massage stimuleert de spieren, verminderd cellulitis en verwijderd vet deposito's. Ook voert het gifstoffen af en verbetert het de lymfedrainage. Vacuüm cupping massage helpt ook het herstel van de natuurlijke elasticiteit van de huid om het uiterlijk van rimpels en de "sinaasappelhuid" kuiltjes te verzachten op de dijen en billen. Deze therapie is pijnloos, veilig en zeer effectief. Vacuüm cupping massage heeft een combinatie van verschillende werkingsmechanismen, het stimuleert bloedtoevoer, zorgt voor lymfatische drainage en verbetert de textuur en 
de toon van het behandelde gebied.

Body Shaping is geschikt bij:
 • cellulite (sinaasappelhuid)
 • slechte doorbloeding
 • verslapte huid
 • contour verbetering
 • maakt rondingen mooier en strakker 
 • huid verbetering
 • huid verstrak
Ook uitstekend geschikt na de volgende behandelingen:
 • meso aniti cellulitte
 • cavitatie
 • cryolipolyse
 • lipolyse 

Deze behandeling heeft een intensieve invloed op de huid en bindweefsel onder de huid. die in hoofdzaak bestaat uit fibrioblastcellen. Deze cellen zijn verantwoordelijk voor de productie van collageen en elastiene die een belangrijke rol in de elasticiteit van de huid te spelen. Tijdens de behandeling van de huid worden de fibrioblasten gestimuleerd om meer collageen te maken, dit zorgt voor verjonging van de huid.

Vacuüm cupping massage stimuleert de spieren, breekt de cellulitis af en breekt vet deposito's, verwijdert gifstoffen en verbetert de lymfedrainage. Vacuüm cupping therapie helpt ook het herstel van de natuurlijke elasticiteit van de huid te verbeteren. Het verbeterd het uiterlijk van rimpels en verminderd de "sinaasappelhuid" op de dijen en billen. Deze therapie is pijnloos, veilig en zeer effectief. In vacuümtherapie door de combinatie van de verschillende werkingsmechanismen en stimuleren van het bloed; voert lymfatische drainage, die een directe stimulatie van fibroblasten en een toename van elastine collage raster betekent, verbetert de textuur en de toon van het behandelde gebied.


Na de behandeling
Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen misschien 'n lichte zwelling, roodheid en misschien hele kleine blauwe plekjes.

Advies
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 tot 12 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 maanden tot 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. 

De verschillende zones zijn
- per behandeling 1 zone
Buik, taille, heupen, zwembandjes, lovehandles, bovenarmen, voorkant of achterkant bovenbenen, voorkant of achterkant onderbenen

PRIJZEN

Per behandeling - 20 min.  € 85,00

Kuurpakket - 10 behandelingen *  € 750,00  
* incl. gratis MesoCell afslank & huidversteviging gel 
Onderhoudsbehandeling na kuurpakket - binnen 3 maanden  € 75,00


INFO

Interval:  1 week
TELEFONISCH AFSPRAAK MAKEN 085-1302542 
Bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
U heeft ook de mogelijkheid om zelf uw afspraak in te boeken
Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week , klik op onderstaande link