LANETTE CLINIC

Beauty & Body 


BROWS & LASHES

LASH LIFT & TINTING
Wimper lifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimper haartje voor haartje behandeld worden, en wordt een wimper krultang overbodig. Wimper lifting door middel van siliconen pads is niet schadelijk voor je eigen wimpers. Een wimper lift is toepasbaar op alle soorten wimpers, zowel kort als lang maar geeft het mooiste resultaat op middel lange tot lange wimpers. Met deze techniek worden wimpers verlengd, krijgen ze volume en worden ze gelift waardoor je een frisse open blik krijgt.

Voordelen

  • Blijft 4 tot 6 weken zitten.
  • Geen  wimper krultang meer nodig.
  • Voelt licht en natuurlijk aan.
  • Je ogen lijken groter.
  • Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

HENNA BROWS 
Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruik, is Henna Brows is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid voor 5 tot 14 dagen. De haarkleur blijft ongeveer 1 maand.

BrowTastic Henna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. We mengen het puur alleen met (rozen)water. De formule is een combinatie van de beste kwaliteit Indiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. 

BrowTastic Henna is een zeer veilige manier om de wenkbrauwen te verven. De henna is een 100% plantaardig en zuiver natuurproduct dat wordt gemaakt van de struik Lawsonia Inermis. Het is vrij van PPD, zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide.

De kleuren komen tot stand doordat henna poeder wordt vermengd met andere gedroogde planten. In onze salon heb je keuze uit de kleuren: lichtbruin, middenbruin

en donkerbruin.

BrowTastic Henna zal de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigen, het is zelfs gezond voor het haar. BrowTastic Henna is geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil hebben. Daarnaast is het uitermate geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauwverf niet lang houdt. 


Het kan voorkomen dat er een Henna allergie optreed, dit gebeurd zelden. Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Daardoor is het risico op een bepaalde vorm van allergie wel veel lager. Maar gebeurd dit toch, dan adviseren wij u om contact op te nemen met uw huisarts. Hij of zij zal u een zalf voorschrijven waardoor de irritatie snel zal afnemen.

PRIJZEN
Henna Tinting & Styling   € 34,00
Lash Lift & Tinting  € 48,00 


TELEFONISCH AFSPRAAK MAKEN 085-1302542 
Bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
U heeft ook de mogelijkheid om zelf uw afspraak in te boeken.
Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week , klik op onderstaande link