LANETTE CLINIC

Beauty & Body 


CHEMISCHE PEELING

Soms kan de huid een flinke boost gebruiken. Onze zuiverende en verjongende diepte peeling herstelt de vochtbalans en zuiverheid van de huid. Het is een effectief bewezen manier om lijntjes en rimpels, acne of acne-littekens en pigmentvlekken te vervagen. De medische peeling verzorgt een volledig herstel en verjonging van uw huid.
Diep zuiverende en verjongende diepte peeling die in één behandeling maar liefst 5 tot 8 dode hoornlagen van de huid verwijdert. Heeft een langdurig effect en hersteld de vochtbalans en zuiverheid van de huid en geeft haar ook een stevige structuur. Klinisch bewezen vermindering van lijntjes en rimpels, acné-littekens, hyperpigmentatie en algehele photo-aging. Door de unieke combinatie van ingrediënten geeft één behandeling al een spectaculair resultaat. 

BCN Peel # 1 - Acne
Samenstelling: Salicylzuur 15%, Mandaalzuur 15% | PH: 1,5-2,5
Acne Prone is een chemische exfoliant die het alfa hydroxyzuur (AHA) mandelzuur combineert met het beta-hydroxyzuur (BHA) salicylzuur.
Het wordt gekenmerkt door zijn keratolytische, astringerende, antimicrobiële en anti-inflammatoire effecten. Het is ook bekend door zijn functie om
de sebumproductie van de talgklier te neutraliseren en de neutralisatie van propionibacterium acnes, die verantwoordelijk is voor acne infectie. 

BCN Peel # 2 - Anti Aging / Huidverbetering
Samenstelling: Almondzuur 20%, Glycolzuur 30% | PH: 1,5-2,5
Anti-Aging is een chemische exfoliant die twee alfa hydroxyzuren (AHA's) combineert: mandelzuur en glycolzuur. Het wordt gekenmerkt door haar anti-aging-actie die de elasticiteit en de helderheid van de huid herstelt en de fijne rimpels elimineert. 

BCN Peel # 3 - Hyperpigmentatie
Samenstelling: Melkzuur 20%, Almandelzuur 20%, Glycolzuur 20% | PH: 1,5-2,5
Depigmentant is een chemische exfoliant die drie alfa hydroxyzuren (AHA's) combineert: melkzuur, mandelzuur en glycolzuur.
Het wordt gekenmerkt door zijn depigmenterende, antioxidante en regeneratieve werking. 

Wat na de behandeling?
Na de behandeling kan uw huid rood en schilferig worden, het kan trekkerig aanvoelen. U mag de huid voorzichtig wassen met water. Geen warme douche, geen sauna, geen UV stralen, geen blacklight stralen (bios/disco), geen zon na de chemische peeling en de zonnebank gedurende twee maanden vermijden. Als het zonnig weer is, smeert u uw huid vaak in met een sunblock crème (minimaal factor 50, parfumvrij). Wanneer uw huid toch in de zon komt, kunnen er pigmentvlekken ontstaan. Wanneer de huid toch in bepaalde UV stralen of blacklight straling komt kunnen er misschien brandvlekjes ontstaan, dus niet gelijk binnen 48 uur uitjes bespreken, geef uw huid de rust. Vaak is de huid volledig hersteld binnen 2 weken (dat wil niet zeggen dat je gelijk aantoonbaar, de celvernieuwing is bezig) Gebruik van minerale oliën is na uw behandeling 2 weken niet toegestaan.

Advies
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 3 tot 6 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 3 tot 4 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.  Kuurprijzen op aanvraag.

PRIJZEN
Chemische Peeling - Basic Treatment - 20 min.  € 65,00
Chemische Peeling - inclusief Orgiad Sheet Mask - 50 min.  € 80,00 

INFO

Interval:  4 wekenTELEFONISCH AFSPRAAK MAKEN 085-1302542 
Bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
U heeft ook de mogelijkheid om zelf uw afspraak in te boeken.
Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week , klik op onderstaande link