LANETTE CLINIC

Beauty & Body 


DERMAPEN / MESOPEN

De dermapen is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Micro Skin Needling. Door de kleine handzame dermapen kunnen de behandelingen nog nauwkeuriger worden uitgevoerd zonder de opperhuid te beschadigen. De klanten ervaren hierdoor een kortere hersteltijd en minder pijn.


De dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van producten


Behandelindicaties

Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping

Acne littekens

Pigmentstoornissen

Grove poriën

Striae en littekens

De behandeling

Na het reinigen van de huid gaan we over naar de behandeling. Tijdens de behandeling kunt u een licht prikkelend gevoel ervaren.
Daarna heeft u de
keuze uit 2 verschillen maskers. De behandeling wordt afgesloten door het aanbrengen van BCN Epithe. 

Dermapen 

Bij dermapen cosmetische wordt een behandeldiepte gehanteerd 

van 1,0 mm. De herstelperiode is hier maximaal 24 uur.
Dermapen Cosmetische wordt gebruikt om de volgende huidproblemen/oneffenheden te behandelen:

 • Fijne lijntjes
 • Zonbeschadigingen
 • Verfijning huidstructuur
 • Stimuleren doorbloeding
 • Couperose
 • Grauwe huid

Dermapen Medisch

Medische micro-needling vindt dieper in de huid plaats. De behandeldiepte is vanaf 1,0 mm in de huid. De herstelperiode is hier dan ook langer, namelijk maximaal 72 uur na de behandeling.
Medische micro-needling wordt gebruikt om de volgende huidproblemen/oneffenheden te behandelen:

 • Littekens (acné + traumatisch)
 • Pigmentvlekken
 • Vergrote porieën / grove huidstructuur
 • Striae
 • Contourverbetering (bv. verstrakking kaaklijn)
 • Verouderde huid
Nazorg
Gedurende 48 tot 72 uur je huid (op behandelplaats) make-up loos te houden. De huid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Een voedende hydraterende crème en/of anders onze huid herstellende Mesovita te gebruiken. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te nemen. Wij adviseren tot vier weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid en lichte zwelling.


Dermapen behandeling inclusief chemische peeling - wat na de behandeling ?
Na de behandeling kan uw huid rood en schilferig worden, het kan trekkerig aanvoelen. U mag de huid voorzichtig wassen met water. Geen warme douche, geen sauna, geen UV stralen, geen blacklight stralen (bios/disco), geen zon na de chemische peeling en de zonnebank gedurende twee maanden vermijden. Als het zonnig weer is, smeert u uw huid vaak in met een sunblock crème (minimaal factor 50, parfumvrij). Wanneer uw huid toch in de zon komt, kunnen er pigmentvlekken ontstaan. Wanneer de huid toch in bepaalde UV stralen of blacklight straling komt kunnen er misschien brandvlekjes ontstaan, dus niet gelijk binnen 48 uur uitjes bespreken, geef uw huid de rust. Vaak is de huid volledig hersteld binnen 2 weken (dat wil niet zeggen dat je gelijk aantoonbaar, de celvernieuwing is bezig) Gebruik van minerale oliën is na uw behandeling 2 weken niet toegestaan.

Keuze lijst - Kleine oppervlakte 
Oogcontour c.q oogwallen
Lipcontour
Lachlijnen

Keuze lijst - Middelgrote oppervlakte

Lip Volume met hyaluronzuur 2%
Mondcontour & Lachlijnen
Bovenkant Handen
Voorhoofd Lijnen
Wangen


Advies
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 tot 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. Kuurprijzen op aanvraag.

PRIJZEN  
Klein oppervlakte  € 75,00 
Middelgroot oppervlakte  € 90,00
Full Face - Basic Treatment - 30 min.  € 135,00
Full Face - inclusief Orgiad Sheet Mask - 60 min.  € 150,00
Full Face - inclusief Chemische Peeling - 60 min.  € 170,00   

PRIJZEN -  Medische
prijs op aanvraag 

INFO
Interval:  2 - 4 weken 
TELEFONISCH AFSPRAAK MAKEN 085-1302542 
Bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
U heeft ook de mogelijkheid om zelf uw afspraak in te boeken.
Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week , klik op onderstaande link