LANETTE CLINIC

Beauty & Body 


FILLERS HYALURON

Vanaf ongeveer ons 25e levensjaar maakt onze huid minder onderhuids bindweefsel en elastine aan. Ook houdt de huid minder vocht vast. De huid wordt dus minder veerkrachtig en verslapt gestaag. Hierdoor ontstaan rimpels. Roken, stress en uv-straling uit bijvoorbeeld zonlicht versnellen dit proces. Om het gezicht een voller en jeugdiger karakter te geven, kan een vulmiddel onder de huid worden gespoten. Dit is een goede manier om statische rimpels tegen te gaan. Fillers worden ook gebruikt om de lippen weer jong te laten lijken. 
Resultaat
Het resultaat bij 'n filler behandeling is direct zichtbaar en houdt afhankelijk van de variant tot 5-11 maanden aan. Wij werken met biologisch afbreekbaar fillers, de filler wordt door het lichaam zelf weer afgebroken. Omdat onze fillers zeer veilig middel zijn, kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u dat wilt. De meeste mensen komen om het half jaar voor een behandeling en houden zo hun gewenste resultaat bij. Uiteraard zijn de huidconditie en leefwijze van invloed op de houdbaarheid van het resultaat. Op langere termijn verkrijgt men de beste resultaat als men de behandeling herhaalt voordat het product volledig verdwenen is, zo verkrijgt men een geleidelijke opstapeling van het product en dus een voller en mooier resultaat. 


Volume behandeling van de lippen & lip lijnen

Volle lippen geven een mooie, warme en sensuele uitstraling. Daarom is de lip vergroting momenteel erg populair zowel bij jongere als wat oudere mensen. De wens om het volume, de cupidoboog of de contouren van de lippen (lip lijnen) te laten verbeteren, kan vele verschillende redenen hebben. Zo kan de verhouding van de onder en bovenlip niet kloppen of kunnen de lippen van nature te klein of niet mooi van vorm zijn naar uw smaak. Ook verliezen de lippen naarmate we ouder worden hun volume en contouren. Met een filler behandeling kunnen we op subtiele wijze het gezicht weer mooi in balans brengen. Bij een lip volume behandeling kan je alleen van de  "Hyaluronzuur Volume Filler" gebruikt maken.


Hoe verloopt de behandeling?
Dankzij onze verfijnde injectietechniek van de mesogun wordt het pijngevoel tot een minimum herleid. Op verzoek kunnen wij van te voren de behandelplaats verdoven. Helaas plaatsen wij geen fillers over een filler behandeling die kort geleden geplaatst is. 

Voorzorgsmaatregel
24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

Nazorg maatregelen

Bindweefselmassage en behandeling bij de tandarts, kaakchirurg of mondhygiënist is in de eerste 2 weken na de behandeling niet toegestaan. Scrubben, peelings, warme douche, zonnenbank, zonnen en sauna is na 14 dagen weer toegestaan. Gebruik van make-up is 24 uur na de behandeling weer toegestaan. Alcohol is na 24 uur weer toegestaan. Eigen lip of neus rimpelplooi massage is na 12 uur weer toegestaan. 


Belangrijk
Complicaties komen zelden voor. Wij werken alleen met veilige en wetenschappelijk bewezen tijdelijke fillers, gemaakt door de grote en erkende medische fabrikanten. Toch bestaat er een kleine kans op de vorming van bolletje, infectie of een allergische reactie. Hyaluronzuur fillers kunnen worden opgelost met hyaluronidase, dan is het probleem verholpen. Alle fillers zijn tijdelijk, een mogelijk probleem lost met de tijd normaal gesproken op.

Na de behandeling

Filler correctie is niet permanent, als gevolg van afbraak van het vullermateriaal in de loop der maanden. Soms stoot uw lichaam de filler veel eerder af of gelijk af, dit is een natuurlijk proces. Lanette Clinic geeft daarop geen garantie. Mogelijke risico’s van deze behandeling zijn onder andere: Allergische reactie, infectie, verharding of inkapseling van het materiaal, bloeduitstorting (blauwe plekken), tegenvallende cosmetische resultaten, plooien of lijnen en eventueel noodzakelijke vervolgbehandelingen. Na inspuiting kunnen op de plaats van de injectie enkele reacties optreden zoals zwelling, roodheid, pijn, jeuk, verkleuring en gevoeligheid. Deze verdwijnen meestal spontaan binnen 2 tot 7 dagen na injectie

Nacontrole 
Als je niet tevreden bent of , maak je een afspraak voor nacontrole. Je bespreekt dan met de meso specialist wat het effect van de behandeling is en het verwachtingspatroon. Na 1 tot 2 weken controleer je of de dosering juist is geweest. Bij de eerste behandeling gebruik je meestal standaardeenheden. Dan kan het zijn dat het net niet genoeg is geweest. Iedereen lichaam reageert natuurlijk verschillend op hyaluronzuur. Bij 'n nacontrole afspraak kan er in overleg 'n correctie bijspuiting van de hyaluronzuur filler worden bijgespoten. Maximaal gebruiken we hiervoor 0,2 ml. Wilt u meer dan 0,2 ml filler bijspuiting dan wordt de prijs van de Touch Up berekend. Een nacontrole afspraak zit niet standaard in onze filler tarief. Een nacontrole afspraak kunt u alleen op eigen verzoek laten inboeken bij onze receptie. Echter is dit maar mogelijk tot 2 weken na de 1e behandeling. De nacontrole hoef u niet standaard te laten uitvoeren.

Bij de eerste behandeling gebruik je meestal standaardeenheden. Dan kan het zijn dat het net niet genoeg is geweest. Iedereen lichaam reageert natuurlijk verschillend op hyaluronzuur. Dan zou u geen nacontrole moeten boeken maar een Touch Up boeking moeten maken. Beide kanten van de lippen kunnen niet gelijk zijn, dit valt niet onder de werkzaamheden bij een nacontrole, dit komt omdat uw lichaam overal anders reageert. Bij een nacontrole bepaalt de meso specialist of er wel een kleine correctie volgt of niet zal volgen. Maximaal wordt er maar voor 0,2 ml. Wilt u meer dan 0,2 ml filler filler bijspuiting dan wordt de prijs van de Touch Up berekend.

Touch Up
Om het behaalde resultaat langer te behouden is, wordt een een ‘touch-up’ behandeling, maximaal gebruiken we hiervoor 0,5 ml.  Een touch up afspraak kunt u alleen laten inboeken door onze telefoniste. Dit is mogelijk tot maximaal 6 maanden na uw 1e behandeling, daarna raden wij u een gehele spuit van 1 ml aan.

Zones

Rimpelbehandeling, Neus-Lipplooi, Lip volumevergroting, Mondhoeken, Marionetten lijnen

De Meso Injectables behandelingen in de Lanette Clinic worden uitsluitend uitgevoerd door gecertificeerde master meso specialisten.

PRIJZEN 
Filler Hyaluronzuur 1 ml  € 200,00 
Nacontrole met evt correctie bijspuiting van maximaal 0.2 ml *   € 60,00 
* tot 2 weken na behandeling
 
Touch Up - Filler Hyaluronzuur 0,5 ml **   € 130,00
** 
tot 6 maanden na behandeling

VRIENDINNENACTIE - DUO BEHANDELING

Filler Hyaluronzuur 2x 1 ml  € 300,00  
(deze actie is alleen mogelijk op dezelfde afspraak)
TELEFONISCH AFSPRAAK MAKEN 085-1302542 
Bereikbaar: dinsdag t/m vrijdag 10:00 -17:00
Bereikbaar: woensdagavond & donderdagavond 18:30 - 20:30

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
U heeft ook de mogelijkheid om zelf uw afspraak in te boeken.
Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week , klik op onderstaande link