LANETTE CLINIC

Beauty & Body 


LIPOLYSE 

Grote kans dat je nog nooit van phosphatidylcholine hebt gehoord. Niet zo vreemd: dit stofje
dat net als botox wordt geïnjecteerd is relatief nieuw en is dit jaar komen overwaaien uit de Verenigde Staten. 

Kybella, Aqualyx en BCN Institute lipolyse bestaat uit het toedienen van een injectie van twee stofjes: phosphatidylcholine (PPT) en deoxycholaat. Deoxycholaat is een hulpstof, die ervoor zorgt dat het PPT de vetcellen op de plek van de injectie beter kan oplossen. Als de vetcellen eenmaal opgelost zijn, worden ze via het bloed naar de lever vervoerd en zo uit het lichaam verwijderd. Het is belangrijk om je te realiseren dat dit mechanisme enkel aangrijpt op het oplossen van vetcellen en geen invloed heeft op bijvoorbeeld het cholesterolgehalte.

Met een kleine naald van de mesogun wordt de werkzame stof direct onder de huid in het vetweefsel ingebracht. De vetceloplossende werking treedt meteen in en houdt nog enkele weken aan. Het visuele effect is pas duidelijk te zien na 6-8 weken en wordt na iedere behandeling duidelijker. Het afgebroken vet wordt op normale natuurlijke wijze via nier/urine en lever/ontlasting uitgescheiden, zoals bij afvallen. De huid slinkt met het vet mee. Bij de meeste mensen zijn (afhankelijk van de plaats en de dikte van het vetweefsel) 2 tot 4 behandelingen nodig. Aan te raden is om tijdens de behandelingen de calorie inname te beperken. Meer dan 80% van de behandelde mensen is tevreden. Ongeveer 5-8% reageert niet of nauwelijks op de behandeling ( de reden hiervan is onbekend), dit laatste wordt al duidelijk na de eerste behandeling.

Aangezien de behandeling niet uit chirurgie bestaat, hoef je na de behandeling niet in het ziekenhuis of de kliniek te blijven: je mag gelijk naar huis. In principe kan je vrij snel weer alles doen, enkel is het niet verstandig om binnen 48 uur na de behandeling een massage te krijgen, naar de sauna te gaan of te sporten. Wel kan de behandelde plek tot enkele dagen na de behandeling nog pijnlijk aanvoelen en flink rood en opgezwollen zijn.Zones - gemiddelde benodigdheden per behandeling
onderkin - 1 flacon  /  love handles - 2 tot 4 flacons  /  buik zone - 4 tot 5 flacons  /  maag zone - 3 tot 4 flacons  /  heupen -  3 tot 5 flacons
achterzijde bovenarmen - 2 tot 4 flacons  /  buik/broekrand - 2 tot 4 flacons  /  rijbroek - 4 flacons  /  gynaecomastie (borstverkleining mannen) - 3 flacons

Advies
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 3 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon.  Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 4 tot 6 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. 

Na de behandeling
Iedere mesotherapy behandeling kan de volgende bijwerkingen hebben: roodheid, blauwe plek, kleine lokale verdikkingen en/of gevoeligheid in het behandelde gebied. Deze symptomen kunnen enkele uren tot 48 uur aanhouden. Het zijn normaal voorkomende symptomen na de behandeling.

Contra Indicaties 
Bij allergie voor de gebruikte stoffen (komt zelden voor), niet goed geregelde suikerziekte of schildklierziekte, ernstige lever of nierziekte, zwangerschap en tijdens de borstvoedingsperiode. Lipolyse is ook niet een alternatieve methode om in lichaamsgewicht af te vallen, het is alleen bedoeld om lokaal onderhuids vet op te lossen op die lastige plekken waar dit met afvallen niet lukt. 

De Meso Injectables behandelingen in de Lanette Clinic worden uitsluitend uitgevoerd door gecertificeerde master meso specialisten.

PRIJZEN
Onderkin  € 150,00
Lichaam - 2 Flacons  € 320,00
Lichaam - 3 Flacons  € 450,00
Lichaam - 4 Flacons  € 560,00
Kuurpakket - 3 behandelingen Onderkin 
 € 400,00


INFO

Interval:  4 weken TELEFONISCH AFSPRAAK MAKEN 085-1302542 
Bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
U heeft ook de mogelijkheid om zelf uw afspraak in te boeken.
Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week , klik op onderstaande link