LANETTE CLINIC

Beauty & Body 


NAZORGSMAATREGELEN

Cyolipolyse behandeling

Wij adviseren om na de behandeling dagelijks minimaal 2 liter water te drinken, dit is voor de afvoer van de losgemaakte vetten.


Fillerbehandeling

Zorg dat u icepacks in huis haalt om eventuele zwelling mee te verminderen. Probeer uw huid niet bloot te stellen aan extreme temperaturen. Het beste is om de eerste 6 tot 8 weken geen bezoek te brengen aan sauna’s, zonnebanken en stoombaden. Zorg ervoor dat u e eerste 2 weken na de behandeling niet in de zon gaat. Gebruik van make-up is na 8 uur weer toegestaan. Alcohol is na 24 uur weer toegestaan.


Chemische Peeling

Na de behandeling kan uw huid rood en schilferig worden, het kan trekkerig aanvoelen. U mag de huid voorzichtig wassen met water. Geen warme douche, geen sauna, geen UV stralen, geen blacklight stralen (bios/disco), geen zon na de chemische peeling en de zonnebank gedurende twee maanden vermijden. Als het zonnig weer is, smeert u uw huid vaak in met een sunblock crème (minimaal factor 50, parfumvrij). Wanneer uw huid toch in de zon komt, kunnen er pigmentvlekken ontstaan. Wanneer de huid toch in bepaalde UV stralen of blacklight straling komt kunnen er misschien brandvlekjes ontstaan, dus niet gelijk binnen 48 tot 72 uur uitjes bespreken, geef uw huid de rust. Vaak is de huid volledig hersteld binnen 2 weken (dat wil niet zeggen dat je gelijk aantoonbaar, de celvernieuwing is bezig) Gebruik van minerale oliën is na uw behandeling minimaal 2 weken niet toegestaan.