LANETTE CLINIC

Beauty & Body SHR LASER - ONTHAREN (behandelingen vanaf juli)

Bij LANETTE werken we met de SHR Pro laser. Elk huidoppervlak van het lichaam kan bij behandeling pijnloos worden onthaard door middel van onze nieuwste en veilige SHR (Super Hair Removal) methode. De laser warmt de haarfollikel geleidelijk op waardoor de haar loslaat en in het haarzakje geen nieuwe haar meer kan groeien

Een hoge herhalingssnelheid van korte pulsen wordt diep in de dermis geleverd, waardoor er een hoog gemiddeld vermogen en therapeutisch effectieve warmte-ontwikkeling kan worden bereikt, terwijl het vrijwel pijnloos is.De sweeping In-motion™ techniek van de applicator beweegt herhaaldelijk over het te behandelen gebied wat zorgt voor een volledig e dekking, terwijl de ICE™ technologie het huidoppervlak koelt – waardoor oppervlakkige brandwonden kunnen worden voorkomen en waardoor vrijwel pijnloze maar effectieve ontharing mogelijk is.


De SHR-laserbehandeling voor definitief ontharen is toepasbaar op ieder huidtype, zowel blank als donker, en maakt geen onderscheid in haarkleur. Waar traditionele laserbehandelingen alleen donkere haren verwijderen, onthaart de SHR-laser ook rode, blonde, grijze en/of vlassige haren. De energie wordt veilig naar de haarwortel geleid. Vervolgens warmt de laserstraal het haarzakje op waardoor deze wordt kapot gemaakt. De SHR-laserbehandeling werkt het best wanneer het haar in de groeifase zit. Op de plek van de kapotgemaakte haarzakjes kan geen nieuw haarzakje meer ontstaan. Er zijn ongeveer vier tot acht ontharingsbehandelingen met tussenpozen van zes tot acht weken nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Een ontharingsbehandeling met SHR is nagenoeg pijnloos. De ontharingstechnologie is geschikt voor zowel de behandeling van mannen als van vrouwen. De SHR-behandeling duurt meestal niet langer dan een half uurtje. Bovendien kunt u na de behandeling uw dagelijkse bezigheden gewoon voortzetten. Er is geen hersteltijd nodig. Door de ‘In-Motion-technologie’ is de lichtstraal continu in beweging. Veel cliënten vinden de SHR-behandeling dan ook aanvoelen als een hot stone massage. Inmiddels is deze technologie één van de meest onderzochte lasertoepassingen. Dankzij de goede en veilige resultaten is de SHR-technologie bezig om de meest bekende technologie wereldwijd te worden.

Voordelen van de SHR laser

 • Zichtbaar resultaat al een week na de behandeling
 • Ontharing van ieder huidtype mogelijk, ook gebruinde huid
 • De SHR-laserbehandeling kan het gehele jaar worden uitgevoerd
 • Goed resultaat op alle haarkleuren en -typen, ook op licht, rood en fijn haar
 • Voorkomt bijwerkingen en pijn
 • Beschadigt de huid niet
 • Irriteert nauwelijks

Voor de behandeling

Om het beste resultaat te behalen bij uw laserontharing vragen wij u:

 1. 30 dagen voor de behandeling niet te zonnebaden, zonnebanken of zelfbruinende crèmes/spraytan te gebruiken.
 2. 48 uur voor uw afspraak het te behandelen gebied te ontharen.
 3. Op de dag van uw afspraak geen make-up, parfum, deodorant, sun-block, crème, essentiële oliën en andere huidlotions te gebruiken.
 4. De afspraak te verzetten als u grieperig bent of een koortslip hebt op de dag van uw gezicht laserbehandeling.

Specialist in ontharen met SHR

Lanette Clinic is gespecialiseerd in duurzaam ontharen door middel van SHR. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn semi medisch geschoold en alle behandelingen worden uitgevoerd door een arts of onder verantwoordelijkheid van een 2 meso & huid specialisten in special treatments. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van SHR voor uw ongewenste haargroei? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.


S ZONE: keuze uit 1 zone per behandelingen uit onderstaande lijst
Bovenlip - Wenkbrauw tussenstuk - Kaaklijn - Kin - Hals - Navel - Oksels - Handen

M ZONE:  keuze uit 1 zone per behandelingen uit onderstaande lijst

Schouders - 1/2 Gezicht (boven of onderkant gezicht) - Bikinilijn - Billen - Buik vrouw - Bovenarmen - Wangen

L ZONE:  keuze uit 1 zone per behandelingen uit onderstaande lijst
Gezicht - Bovenrug - Onderrug - Onder armen - Boven Armen - Onderbenen - Bovenbenen - Borst man - Buik man

PRIJZEN per behandeling
S zone - Per behandeling  € 50,00
M zone - Per behandeling  € 80,00
L zone - Per behandeling  € 140,00
S zone - Kuur 6 behandelingen  € 250,00
M zone - Kuur 6 behandelingen  € 400,00
L zone - Kuur 6 behandelingen  € 700,00 

TELEFONISCH AFSPRAAK MAKEN 085-1302542 
Bereikbaar: dinsdag t/m vrijdag 10:00 -17:00
Bereikbaar: woensdagavond & donderdagavond 18:30 - 20:30

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
U heeft ook de mogelijkheid om zelf uw afspraak in te boeken. 
Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week , klik op onderstaande link