LANETTE CLINIC

Beauty & Body 


REMOVAL MICROBLADING 

Bent u zelf niet tevreden met uw microblading en wilt u van uw brow pigmentatie af. Zonder gevaar voor uw huid en laser kunnen wij uw pigmentatie verwijderen. U hoeft ook niet bang te zijn voor littekens of complicaties. 


Pigmentatie verwijderen zonder laser is het gebruik van TERP Trans Epidermal Pigment Release.  Voor het verwijderen van mislukte microblading heeft Lanette een speciale naaldtechniek ontwikkeld.

De Terp bleekt het pigment niet maar drijft de pigmenten naar buiten. H
aalt het pigment zichtbaar uit de huid en laat geen littekens achter. Door middel van een speciaal aangeleerde naaldtechniek wordt de Terp in de huid aangebracht. 

Per behandeling behandelen wij een gebied van totaal 1 cm3 per wenkbrauw.
Of bij wat grotere pigment tattoo's via kl
eine eilandjes van 4 mm²  per behandeling

Advies
Er is geen enkele techniek, die alle problemen in één keer kan oplossen. Voor verschillende problemen zijn er verschillende methodes en technieken. Vaak wordt er van verschillende technieken gebruik gemaakt voor een optimaal resultaat.

De totale prijs voor het verwijderen van een microblading of soms jonge pmu tattoo's hangt af van het aantal behandelingen die nodig zijn, welk overwegend
tussen de 2 en 5 behandelingen voor de microblading en 4 tot 6 behandelingen voor de jonge pmu tattoo's zijn. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam.


Contra Indicatie
Het removal product kan niet bij de ogen worden gebruikt, echter alleen bij de wenkbrauwen.
PMU tattoos kunnen misschien niet geheel worden verwijderd, maar worden lichter..

Dit proces heet "trans epidermale pigment vrijgeven" met de veen bepaalde vloeistof met de naam TEPR, de nieuwe manier voor tatoeage verwijderen. Deze vloeistof wordt toegepast, brengt het pigment dat wordt gevonden onder de korst als het valt blijkt dat de inkt wordt uitgestoten uit het lichaam. Meer dan 2500 behandelingen zijn uitgevoerd over de hele wereld met behulp van MagicPen, waardoor het vertrouwen van consistente resultaten en een bewezen technologie.


PRIJZEN
Per behandeling  € 95,00 

INFO

Interval: 4 tot 6 weken


TELEFONISCH AFSPRAAK MAKEN 085-1302542 
Bereikbaar: dinsdag t/m vrijdag 10:00 -17:00
Bereikbaar: woensdagavond & donderdagavond 18:30 - 20:30


ONLINE AFSPRAAK MAKEN
U heeft ook de mogelijkheid om zelf uw afspraak in te boeken.
Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week , klik op onderstaande link