LANETTE CLINIC

Beauty & Body 


VOORZORGSMAATREGELEN

Cryolipolyse behandeling

Zorg voor loszittende kleding zodat de behandelde zone na de behandeling niet in strakke kleding zit. Drink geen alcohol de dag van de behandeling. Het is prettiger de behandeling niet tijdens de menstruatie te laten plaatsvinden. 


Filler behandeling

Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan. U kunt, als u snel blauwe plekken krijgt, Arnica tabletten of druppels gebruiken vanaf 4 dagen voor de behandeling. Heeft u wel eens last van een koortslip? U kunt dan preventief Zovirax smeren en/of L-lysine innemen om te voorkomen dat u een koortslip krijgt vlak voor/ na het prikken in het gebied van de mond. Zorg dat u icepacks in huis haalt om eventuele zwelling mee te verminderen. Zeker 24 uur voor de behandeling ook geen gebruik van alcohol ivm bloed verdunning dus sneller blauwe plekken.

Chemische Peeling 

Voor een peeling is het belangrijk dat u 2 weken niet in de zon bent geweest, en minstens 2 weken niet de zon ingaat. Zorg ervoor dat u tenminste 3 maanden geen crèmes met tretinoine (vitamine-A-zuur crème) heeft gebruikt, tenzij de arts dat heeft aangegeven.