LANETTE Institute 

Institute


ACNÉ

Acné duidt op verschillende huidaandoeningen die we in de volksmond ook wel puistjes noemen. Er is een diversiteit aan oorzaken maar in ieder geval zijn het de talgklieren die ontregeld raken, verstopt raken en kunnen gaan ontsteken. Dat kan verschillende oorzaken hebben: hormonaal, door overmatige talgproductie of verhoorning van de opperhuid. Ook kan bijvoorbeeld foute make-up invloed hebben en de talgklieruitgangen verstoppen.

Wat heeft acne met voeding te maken?

Voeding met een insulinotroof effect lokt doorgaans acne uit. Insulinotroof betekent dat er veel insuline nodig is om de bloedsuikerspiegel op orde te krijgen. Vooral granen, koolhydraten met een hoog glycemische index, suikerhoudende voeding, frisdranken en melkproducten zijn verantwoordelijk voor dit probleem.

Wij raden de volgende behandeling(en) aan


Peeling - MC Skin Peeling Soft

Deze Salicylic Acid peeling zorgt ervoor dat een nieuwe laag van onbeschadigde huid met gladdere textuur en meer gelijkmatige huid toon zichtbaar wordt.De diepste huidlagen worden met deze peeling bereikt en de cellen daar worden plaatselijk gestimuleerd. De huid wordt zichtbaar gladder, helderder en gelijkmatiger.

Lees meer over onze peelings 

Antyage LED Lichttherapie

Zoals met de lasertherapieën worden ook met leds verschillende soorten gebruikt afhankelijk van welke aandoening er behandeld wordt. Blauw licht bijvoorbeeld heeft antibacteriële eigenschappen en is daarom goedgekeurd als therapie tegen acné. Rood licht staat dan weer bekend als ontstekingsremmend en helpt bij het herstellen van  beschadigde huid. Ook helpt het sebum-afscheiding onder controle te houden.

Lees meer over onze led lichttherapie