Skin Institute & Hair Spa Clinic
LANETTE

LANETTE

Huidinstituut


ACNE THERAPIE

Acne – ook wel acne vulgaris genoemd is het meest voorkomende huidprobleem ter wereld. Cliënten die last hebben van de huidaandoening bestempelen acne zelfs als een van de vervelendste huidproblemen. We spreken van acne wanneer de poriën zijn verstopt met talg, bacteriën en vetzuren. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid, waardoor rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen ontstaan.

Bijna iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij acne zijn de talgklieren van de huid ontstoken. Bij de één zijn het een paar puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening die zelfs psychische problemen kan geven en het plezier in het dagelijks leven kan bepalen.

Gelukkig is er tegenwoordig een scala aan behandelingen tegen acne voorhanden. De aandoening is vervelend, maar niet gevaarlijk. Bij de meeste mensen is het voor het 25ste jaar over. Soms kan acne ook na de puberteit blijven bestaan of pas op volwassen leeftijd beginnen.OORZAAK

Acne ontstaat door een ontsteking van het deel van de huid waarin de talgklier zit. Meestal begint acne in de puberteit wanneer de huid door hormonen allerlei veranderingen ondergaat. De talgklieren in het gezicht, op de rug en op de borst worden groter en maken meer talg of huidsmeer aan. Als er te veel talg wordt gemaakt, hoopt het zich op en kan de uitvoergang van de talgklier verstopt raken. Deze talgophopingen worden mee-eters of comedonen genoemd. Er zijn zwarte en witte mee-eters. In een mee-eter zit niet alleen talg, er zitten ook bacteriën en vetzuren in. Op een bepaald moment scheurt de talgklier open. De talg, de bacteriën en de vetzuren komen in de huid terecht. Daardoor ontsteekt de huid en er ontstaan pukkels en puistjes.


INTERVAL

6 weken

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Er kan altijd worden volstaan met een behandeling. De eerste verbeteringen kunnen al na een behandeling zichtbaar zijn. De huid ziet er namelijk al gladder, zachter en frisser uit. Wanneer je deze behandeling ondergaat met een frequentie van één keer per 4-6 weken, ben je verzekerd van een constante stralende huid.


NAZORG
Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. De eerste 14 dagen geen chemische peelings of vruchtzuur peelings. 

INHOUD - ACNE DEEP CLEANING

 • Reiniging
 • Diepte reiniging
 • Salicylzuur 10% reiniging
 • Zuiverend en cel vernieuwende acnecrème 
 • Aanbrengen beschermingsfactor SPF 50+

INHOUD - ACNE COMPLETE FACIAL

 • Reiniging
 • Diepte reiniging
 • Franse gele klei pakking
 • Salicylzuur 10% reiniging
 • Oneffenheden behandelen
 • Zuiverend en cel vernieuwende acnecrème 
 • Aanbrengen beschermingsfactor SPF 50+Voor ACNE MESO PEELING klik hier

Aangegeven om huiden te verwijderen, rimpels te verminderen en comedonen te behandelen. Het verbetert de tekenen van veroudering en door de zon beschadigde huid. Het breekt de eiwitbinding tussen de huidlagen af en zorgt voor snellere exfoliatie. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen en helpt de acne-ontsteking te verminderen.


PRIJZEN
Acne Deep Cleaning  € 45,00 

Acne Deep Cleaning  & Led Mesolicht Therapie  € 55,00

Acne Complete Facial  € 69,00

Acne Complete Facial  & Led Mesolicht Therapie  € 79,00AFSPRAAK MAKEN
U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken. 
Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.

Telefonisch afspraak maken013-7857587

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u,
nodigen wij u graag uit bij Lanette Huidinstituut voor een vrijblijvend advies consult.