LANETTE Institute 

InstituteANTYAGE LED LICHTTHERAPIE 


LED- of Light Emitting Diode-therapie staat bekend om zijn vermogen om het genezingsproces van de huid te versnellen. Huidcellen krijgen een verjongende, anti-aging boost waardoor de bloedstroom toeneemt, waardoor voedingsstoffen naar de behandelde gebieden worden gebracht, evenals de productie van fibroblasten en collageen wordt gestimuleerd om je huid te versterken en het verouderingsproces te bestrijden. Antyage is het meest geavanceerde en krachtige medische hulpmiddel voor led-fototherapie dat beschikbaar is om een ​​breed scala aan zorgen te behandelen.

Antyage LED maakt gebruik van het enorme 'fotomodulerende' potentieel dat door LED's van Light Emitting Diodes wordt geboden om de toestand van de patiënt in meerdere gevallen te genezen of aanzienlijk te verbeteren. Ontwikkeld met de meest geavanceerde RGB-LED's, maakt Antyage LED gebruik van het volledige spectrum aan nuttige lampjes (van RGB tot infrarood). Combinaties van lichtsoort en sterkte zijn voorgeprogrammeerd om de relevante huidzorg te behandelen.
Het wetenschappelijke bewijs met betrekking tot LED's hoopt zich op om, afhankelijk van de gekozen kleur en intensiteit, een actie op de cellen van het gezicht en lichaam te markeren. 

Het licht komt de huid binnen en wordt opgenomen door de cellen van het lichaam om micro-organismen te stimuleren die verantwoordelijk zijn voor energieproductie en anti-aging. 

Deze techniek activeert en leidt op een natuurlijke manier tot een verbetering van de oxygenatie, het functioneren en de afweer van de weefsels.

Verschillende kleuren golflengten kunnen worden gebruikt om geschikte behandelingen voor elk huidtype vast te stellen. 

BEHANDELINGEN

BEHANDELINGEN 

Acne
Striae
Anti Aging
Fijne Lijntjes
Psoriasis

Rosacea / Roodheid
Rimpels
Haargroei
Inflammatoire reuma
Hyperpigmentatie

Ontspanning
Zweren

Littekens
Ontstekingsremmend 
Geïrriteerde huid

Bruine vlekken
Blauwe plekken
Herpres
Rustgevend

Voordelen
▪ Geen warmte of bijwerkingen 
▪ Voor elke huidtype en elke huidskleur
▪ Behandelingen zijn inzetbaar in alle seizoenen, gehele jaar door
▪ Behandelingen zijn inzetbaar: gezicht, nek, decolleté, hoofdhuid en het hele lichaam
▪ Ze zorgen voor een ontspannend, rustgevend en ontstekingsremmend effect.

Contra-Indicaties
Contra-indicaties zijn onder andere zwangerschap, epilepsie, ernstige ziekten (vooral auto-immuunziekten)


Advies
Voor een goed resultaat bij een speciale behandeling zijn gemiddeld 6 - 12 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 1 tot 2 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. Interval: 1 á 2 behandelingen per week


PRIJZEN 

Per behandeling  € 60,00 

Achter andere behandeling / Gelijk bij andere behandeling   € 30,00

TELEFONISCH AFSPRAAK MAKEN 085-1302542