top of page

LED THERAPIE

LED- of Light Emitting Diode-therapie staat bekend om zijn vermogen om het genezingsproces van de huid te versnellen. Huidcellen krijgen een verjongende, anti-aging boost waardoor de bloedstroom toeneemt, waardoor voedingsstoffen naar de behandelde gebieden worden gebracht, evenals de productie van fibroblasten en collageen wordt gestimuleerd om je huid te versterken en het verouderingsproces te bestrijden. Antyage is het meest geavanceerde en krachtige medische hulpmiddel voor led-fototherapie dat beschikbaar is om een ​​breed scala aan zorgen te behandelen.

LED Therapy maakt gebruik van het enorme 'fotomodulerende' potentieel dat door LED's van Light Emitting Diodes wordt geboden om de toestand van de patiënt in meerdere gevallen te genezen of aanzienlijk te verbeteren. Ontwikkeld met de meest geavanceerde RGB-LED's, maakt de LED gebruik van het volledige spectrum aan nuttige lampjes (van RGB tot infrarood). Combinaties van lichtsoort en sterkte zijn voorgeprogrammeerd om de relevante huidzorg te behandelen.

Het wetenschappelijke bewijs met betrekking tot LED's hoopt zich op om, afhankelijk van de gekozen kleur en intensiteit, een actie op de cellen van het gezicht en lichaam te markeren.

Behandelingen

- Actieve Acne

- Anti Aging

- Fijne Lijntjes

- Psoriasis

- Rosacea / Roodheid

- Rimpels

- Inflammatoire reuma

- Hyper pigmentatie

- Ontstekingsremmend

- Geïrriteerde huid

- Bruine vlekken

- Blauwe plekken

Het licht komt de huid binnen en wordt opgenomen door de cellen van het lichaam om micro-organismen te stimuleren die verantwoordelijk zijn voor energieproductie en anti-aging. Deze techniek activeert en leidt op een natuurlijke manier tot een verbetering van de oxygenatie, het functioneren en de afweer van de weefsels.
 

Voordelen

- Geen warmte of bijwerkingen

- Voor elke huidtype en elke huidskleur

- Behandelingen zijn inzetbaar in alle seizoenen, gehele jaar door

- Ze zorgen voor een ontspannend, rustgevend en ontstekingsremmend effect.

Interval

Wekelijks, afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 13 oktober 2023

LED Therapy  € 30,-

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Termijnbetaling of Afterpay voor jouw gewenste behandeling is
mogelijk, wij lichten je graag in via een gratis consult.


LED Therapy  € 40,-

Kuur Tarieven

LED Therapy - kuur 10x  € 360,-
LED Therapy - kuur 20x  € 640,-

bottom of page