top of page

BOTOX HAIR & STEAM HAIR

Haarbotox is een herstellende en gladmakende haarbehandeling die beschadigd haar en beschadigde haarvezels herstelt. Een combinatie van ingrediënten zoals kaviaarolie, antioxidanten, vitamine B5, vitamine E en collageen repareert en voedt beschadigd haar, en werkt vocht inbrengend, verzachtend en gladmakend.

 

Een ongelofelijke oplossing om de schoonheid van jouw haar te vergroten! Een anti-aging system dat het haar versterkt, pluizend haar tegengaat en nieuw leven in het haar blaast. Dit allemaal door de ‘Botox Action’. In de beauty industrie zijn tot nu toe ‘botox producten’ vooral voor de huid gemaakt, maar nu is er een botox voor het haar ontwikkeld. Deze botox voor het haar versterkt beschadigt haar en brengt de glans terug in het haar. Dus heb jij nou té vaak de stijltang gebruikt of is je haar aangetast door de zon? Dan is deze behandeling de oplossing. Of je haar nou poreus, gevoelig, dun, breekbaar, pluizig of droog is. De botox behandeling zorgt voor glanzend haar met volume, veerkracht, zachtheid en een anti-aging systeem.

Botox hair mesotherapie

Helder, zacht en zijdeachtig wordt het haar! De ingredienten zijn onder andere geconcentreerde cosmetisch collageen en kaviaarolie. De formule is een  concentraat van zeer actieve cosmetische stoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van haar en hoofdhuid. De ingrediënten voeden verzwakte cellen, hebben een zijdezacht aanvoelend haar en helpen uitdroging voorkomen door het toekomstige gebruik van warmtestylingstoestellen en omgevingsfactoren. Panthenol, aminozuren, vitaminen en kaviaarolie zijn hydro-voedende en anti-verouderingsingrediënten. Ze herstellen de glans, zachtheid en zachtheid van het haar, helpen het vocht vast te houden en bieden bescherming aan de hoofdhuid en het haar. Collageen zorgt voor een effectieve werking van regenererende cellen en beschermt en revitaliseert het haar tegen externe agressie.

Hoe vaak mag je Botox Hair?

De Botox Hair wordt vooral aan geraden voor kroes en pluizig haar, haar dat regelmatig chemisch wordt behandeld en/of haar waar vaak hete styling tools voor wordt gebruikt. Wij raden je aan deze behandeling om de 2-4 maanden opnieuw te herhalen zodat je haar gezond en pluisvrij blijft.

Na de handeling

Wij raden je af binnen 1 uur na de behandeling te gaan liggen en/of slapen. Voorkom de eerste 48 uur directe zon op het behandelde gebied. Gebruik daarnaast een sunblock met minstens SPF 30. Wij raden je aan om de eerste 48 uur na de behandeling met haarbotox niet onder de zonnebank te gaan.  Gebruik de juiste haarproducten na de behandeling, je ontvangt gratis haaradvies van onze haarspecialist.

Tarieven

De tarieven zijn inclusief wassenmassage, vegan & biologische shampoo, conditioner, stylingproducten en model föhnen.
Overige opties zie onze "Haar Atelier".

 

Botox Hair + Steam Hair - Kort  € 120,-
Botox Hair + Steam Hair - Schouders  € 140,-
Botox Hair + Steam Hair - Lang  € 160,-
+OPTIE Extra lang haar vanaf  € 20,-

+OPTIE Extra dik haar vanaf  € 20,-

 

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 31 oktober 2023

Botox Hair + Steam Hair - Kort  € 100,-
Botox Hair + Steam Hair - Schouders  € 110,-
Botox Hair + Steam Hair - Half Lang  € 120,-
Botox Hair + Steam Hair - Lang  € 130,-

bottom of page