top of page
7.jpg

BIO PROTEIN HAIR

Botox Protein Hair is een herstellende en gladmakende haarbehandeling die beschadigd haar en beschadigde haarvezels herstelt. Een combinatie van ingrediënten zoals kaviaarolie, antioxidanten, vitamine B5, vitamine E en collageen repareert en voedt beschadigd haar, en werkt vocht inbrengend, verzachtend en gladmakend.

 

Een ongelofelijke oplossing om de schoonheid van jouw haar te vergroten! Een anti-aging system dat het haar versterkt, pluizend haar tegengaat en nieuw leven in het haar blaast. Dit allemaal door de ‘Botox Action’. In de beauty industrie zijn tot nu toe ‘botox producten’ vooral voor de huid gemaakt, maar nu is er een Botox Protein voor het haar ontwikkeld. Deze botox voor het haar versterkt beschadigt haar en brengt de glans terug in het haar. Dus heb jij nou té vaak de stijltang gebruikt of is je haar aangetast door de zon? Dan is deze behandeling de oplossing. Of je haar nou poreus, gevoelig, dun, breekbaar, pluizig of droog is. De Botox Protein Hair behandeling zorgt voor glanzend haar met volume, veerkracht, zachtheid en een anti-aging systeem.

8.jpg

Hoe werkt Bio Protein Hair?

Helder, zacht en zijdeachtig wordt het haar! De ingrediënten zijn onder andere geconcentreerde cosmetisch collageen en kaviaarolie. De formule is een  concentraat van zeer actieve cosmetische stoffen die essentieel zijn voor de gezondheid van haar en hoofdhuid. De ingrediënten voeden verzwakte cellen, hebben een zijdezacht aanvoelend haar en helpen uitdroging voorkomen door het toekomstige gebruik van warmtestylingstoestellen en omgevingsfactoren. Panthenol, aminozuren, vitaminen en kaviaarolie zijn hydro-voedende en anti-verouderingsingrediënten. Ze herstellen de glans, zachtheid en zachtheid van het haar, helpen het vocht vast te houden en bieden bescherming aan de hoofdhuid en het haar. Collageen zorgt voor een effectieve werking van regenererende cellen en beschermt en revitaliseert het haar tegen externe agressie.
 

Hoe vaak mag je Botox Protein Hair?

DeBotox Protein Hair wordt vooral aan geraden voor kroes en pluizig haar, haar dat regelmatig chemisch wordt behandeld en/of haar waar vaak hete styling tools voor wordt gebruikt. Wij raden je aan deze behandeling om de 2-4 maanden opnieuw te herhalen zodat je haar gezond en pluisvrij blijft.

Botox Protein Hair is een herstellende en gladmakende haarbehandeling die beschadigd haar en beschadigde haarvezels herstelt. Een combinatie van ingrediënten zoals kaviaarolie, antioxidanten, vitamine B5, vitamine E en collageen repareert en voedt beschadigd haar, en werkt vocht inbrengend, verzachtend en gladmakend.
 

Na de handeling

Wij raden je af binnen 1 uur na de behandeling te gaan liggen en/of slapen. Voorkom de eerste 48 uur directe zon op het behandelde gebied. Gebruik daarnaast een sunblock met minstens SPF 30. Wij raden je aan om de eerste 48 uur na de behandeling met haarbotox niet onder de zonnebank te gaan.  Gebruik de juiste haarproducten na de behandeling, je ontvangt gratis haaradvies van onze haarspecialist.

Voor en na resultaat

image.jpg

TARIEVEN

De tarieven zijn inclusief wassen, hair steam mask en styling/haarverzorging.
 

Botox Protein Hair + Föhnen - Kort  € 180,-
Botox Protein Hair + Föhnen - Schouders  € 220,-
Botox Protein Hair + Föhnen - Half Lang  € 260,-
Botox Protein Hair + Föhnen - Lang  € 300,-
+OPTIE Extra dik haar  € 40,-
+OPTIE Extra lang haar  € 40,-

UITLEG
Kort = coupe
Schouders = tot aan aan de schouders
Half Lang = is net over de schouders
Lang = tot bh bandje
Extra lang = vanaf bh bandje

bottom of page