Clinics
LANETTE

LANETTE

CLINIC | BEAUTYSALON | MEDICAL


BROW VITAMIN

Is een speciale behandeling waarbij de haarwortels worden geactiveerd door gebruik van speciale hair peptides cocktails die worden geïnjecteerd door middel van de dermapen, dit zorgt voor extra haargroei. 


Deze behandeling is volledig schadeloos en op natuurlijke basis. Geschikt voor vrouwen en mannen die hun wenkbrauwen die bijvoorbeeld verkeerd hebben geëpileerd of door ziekte haarverlies hebben geleden of door te vaak verven of verkeerd toegepaste microblading haarverlies hebben gehad aan hun wenkbrauwen. 

Wij snappen dat je nu denkt eerst zien en dan geloven.. En wij vrouwen willen meestal gelijk resultaat.  Deze behandeling vergt iets meer geduld maar wel met resultaat op de langere termijn.

De Brow Vitamine word toegepast door middel van de dermapen (microneedling) en een aangepast serum om de haar folikels te voeden en de slapende haarzakjes weer op te roepen. Tegenwoordig in deze tijd verven waxen, make-up  belasten wij onze Brows volop.  Ook kan het zijn dat de klanten door medicatie gebruik, stress, hormonen enz.. toch net dat boogje, staartje, randje of beginpunt missen dan zou de Brow vitamine een oplossing kunnen zijn! Het enige wat je klant nodig heeft hebt is reeds iets van haargroei. Helaas kunnen wij de wenkbrauwen die nihi tot geenl wenkbrauw haar hebben moeilijk helpen omdat dit vaak betekend dat de haarzakjes niet meer werken. Doordat de dermapen kleine minuscule kanaaltjes maakt in de huid kan het serum dicht bij de haarfolikel zijn werk gaan doen, dus echt van binnen uit.  Dit is een groot verschil met de serums die oppervlakkig op de huid worden gesmeerd. De behandeling zelf is volledig schadeloos en op natuurlijke basis.

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT

Wij adviseren de Brow Vitamin in een kuurvorm van 4 tot 8 behandelingen. Gemiddeld heeft u 4 sessies nodig voor 25% meer haargroei en 8 sessies ongeveer 50% meer haargroei Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Wilt u een snelle oppepper voor uw huid ?  Dan is een eenmalige behandeling ook aan te raden.

INTERVAL

2 weken

NAZORG
Gedurende 24 uur de wenkbrauw huid make-up loos te houden. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht, indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wij adviseren tot 2 weken na de behandeling geen zonnebank te bezoeken. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid.


PRIJZEN  
Brow Vitamin per behandeling  € 50,00
Brow Vitamin & Led Mesolicht Therapie per behandeling  € 60,00

KUUR PRIJZEN

Brow Vitamin kuur 4 behandelingen  € 160,00
Brow Vitamin & Led Mesolicht Therapie kuur 4 behandelingen  € 200,00