HUIDINSTITUUT
LANETTE

LANETTE

Huidinstituut


BROWS & LASHES

Wimpers en wenkbrauwen complimenteren de schoonheid van uw gezichtscontouren. Lanette Huidinstituut laten de wimpers en wenkbrauwen stralen door onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van vorm, krul en kleur. Bekende merken behoren tot ons behandelingsassortiment en verzekeren u van een professioneel en langdurig resultaat. Wij creëren mede door deze benadering wimpers en wenkbrauwen afgestemd op uw persoonlijke wens. Een prachtig resultaat voor uw natuurlijk gekrulde wimpers en wel gevormde wenkbrauwen.BROWTYCOON HENNA BROWS

Een nieuw tijdperk in wenkbrauwen verven is aangebroken! BrowTycoon Henna tint biedt het perfecte alternatief voor wenkbrauwen verven, zonder het gebruik van ammoniak of waterstofperoxide. Normale wenkbrauw verf kleurt alleen de wenkbrauw haren, maar Henna tint kleurt zowel de haar als ook de huid. 


Een BrowTycoon Henna behandeling begint met een uitgebreide Voor behandeling; wij scrubben in en rondom de wenkbrauwen om zo dode huidcellen te verwijderen en voor het hoogst haalbare resultaat, ten slotte een speciale shampoo wordt gebruiken we een speciale shampoo voor het openen van de haar schubben zodat de henna tint goed in de haartjes kunnen dringen. 
Een ware SPA behandeling voor de wenkbrauwen


MRS. LASH LIFT
Deze wimper lift met aanvullend een behandeling met de 3D Gold Lash Filler en Keratin & Collageen Laminator welke zorgen voor dikkere, langere en uiterst gezonde wimpers is uniek in Nederland. 

Voordelen van een Lash Volume Lift:
- Blijft tot wel 6 weken zichtbaar
- Is onmiddellijk na de behandeling zichtbaar
- Geen wimper krultang meer nodig.
- Geen verder onderhoud nodig
- Kan de wimpers tevens kleuren dmv het verven van de wimpers 

- Voelt licht en natuurlijk aan.
- Meer oogopslag, de ogen lijken groter.
- De Lash Volume Lift is niet schadelijk voor de eigen wimpers.
- Bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

De producten van Mrs. LashLift zijn ontwikkelt met de meest veilige en hoogwaardige ingrediënten. Hiermee is Mrs. LashLift erin geslaagd
een Lash Volume Lift systeem neer te zetten met zeer korte inwerktijden maar toch uiterst mild en veilig te gebruiken zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen. De producten van Mrs. LashLift zijn geproduceerd binnen de EU, 100% dierproefvrij, vegan, en in overeenstemming met alle EU-wetten en regelgeving.BROW VITAMIN BOOST

Is een speciale behandeling waarbij de haarwortels worden geactiveerd door gebruik van speciale hair peptides cocktails die worden geïnjecteerd door middel van de dermapen, dit zorgt voor extra haargroei. 


Deze behandeling is volledig schadeloos en op natuurlijke basis. Geschikt voor vrouwen en mannen die hun wenkbrauwen die bijvoorbeeld verkeerd hebben geëpileerd of door ziekte haarverlies hebben geleden of door te vaak verven of verkeerd toegepaste microblading haarverlies hebben gehad aan hun wenkbrauwen. 


PRIJZEN  
Henna Brows  € 35,00 
Henna Brows & Brow Mapping  € 49,00
Lash Lift zonder verven  € 49,00 
Lash Lift inclusief verven  € 59,00 

Brow Vitamin Boost  € 69,00

PRIJZEN - LOSSE MODULES
Wenkbrauwen modelleren epileren / harsen   € 17,00 
Wenkbrauwen bijhouden epileren & harsen  € 12,00 
Verven wenkbrauwen  € 12,00
Verven wimpers  € 13,00
Verven wimpers en wenkbrauwen  € 21,00

AFSPRAAK MAKEN
U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken. 
Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.

Telefonisch afspraak maken013-7857587

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u,
nodigen wij u graag uit bij Lanette Huidinstituut voor een vrijblijvend intake advies consult.