top of page

 

CAVITACELL LIPO CAVITATION

Lipocavitatie is een nieuwe manier om vet te verwijderen door middel van geluidsgolven. Het is een alternatief voor liposuctie, maar zonder een chirurgische ingreep. Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. Door middel van geluidsgolven worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Door deze zogenaamde medische cavitatie worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van vetcellen vrij die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier wordt afgevoerd en afgebroken.

Wat is cavitatie?

Lipocavitatie ( of niet-operatieve liposuctie) – is een procedure dat het mogelijk maakt om de figuur van de patiënt te verbeteren zonder een chirurgische ingreep. Nu is het dus mogelijk om zonder chirurgie vetrolletjes definitief te verwijderen. De behandelingen zijn veilig, pijnloos, en vergen geen herstelperiode. Na de uitgevoerde behandeling is er een significante vermindering van vet plooien en cellulitis.


Cavitatie is een procedure die gebaseerd is op een speciale combinatie van ultrasone golven met een lage frequentie. De effecten van de laagfrequente golven zorgen voor de vorming van microbubbels in het vetweefsel. Deze bubbels vergroten in omvang en barsten, waardoor alle vetcellen ook barsten en in de intercellulaire ruimte komen. Deze vetcellen verlaten het lichaam op een natuurlijke wijze via de darmen samen met de andere afvalstoffen van het lichaamHet is wetenschappelijk bekend dat de lage frequentie golven bijdragen bij het stimuleren van de bloedsomloop en het herstellen van bindweefsel cellen die verantwoordelijk zijn voor het vernieuwen van de weefsels in het menselijk lichaam. Hierdoor wordt de huid op de plaats van de procedure flexibeler en elastischer. Het resultaat van het procedure van lipocavitatie kan alleen worden vergeleken met het resultaat van een chirurgische liposuctie.

 

Zichtbaar resultaat wordt waargenomen na de eerste sessies van de behandeling. Al na de eerste sessie wordt de omvang van het vet verminderd met 3-4 cm. Tijdens de nabehandeling, die binnen een week volgt na de eerste behandeling, is er een proces van opeenvolgende verwijdering van overtollig vet uit het lichaam. Cavitatie in de beste optie als u besluit zicht te ontdoen van cellulitis, vetophoping in probleemgebieden (buik, dijen, heupen, rug, billen) of het corrigeren van imperfecties in uw figuur. In ieder geval geeft de procedure een kans voor een snelle oplossing voor vervelende imperfecties zonder chirurgische ingreep.

Welke plaatsen kunnen behandeld worden?

Aangezien het lichaam de vetafvoer goed moet kunnen verwerken, gaat het niet om grote hoeveelheden maar om lokale vetophopingen. Hierbij kunt u denken aan de volgende zones:

– buik

– buik rol boven de navel

– buik rol onder de navel

– randje onder de bh

– zadeltassen

– binnenkant dijen

– buitenkant benen

– achter- of bovenkant armen 

cavitatie

Interval
Wekelijks, afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

bgImage

LIPO CAVITATIE

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 13 oktober 2023

Cavitacell Lipo Cavitation  € 70,-

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Termijnbetaling of Afterpay voor jouw gewenste behandeling is
mogelijk, wij lichten je graag in via een gratis consult.


Cavitacell Lipo Cavitation  € 80,-


Kuur Tarieven

Cavitacell Lipo Cavitation - "comfort body" kuur 4x  € 300,-
Cavitacell Lipo Cavitation - "comfort body" kuur 8x  € 560,-
Cavitacell Lipo Cavitation - "comfort body" kuur 12x  € 780,-
Cavitacell Lipo Cavitation - "comfort body" kuur 16x  € 960,-

 

Deze behandeling valt onder de "comfort body" kuurpakketten. Met de "comfort body" kuurpakketten kan je de verschillende behandelingen onderling combineren.  Je kan kiezen tussen een "comfort body" kuurpakket van 4, 8, 12 of 16 behandelingen. Voor meer informatie hierover vraag een gratis consult aan.

bottom of page