CAVITATIE CAVITACELL

CavitaCELL is een nieuwe manier om vet te verwijderen door middel van geluidsgolven. Het is een alternatief voor liposuctie, maar zonder een chirurgische ingreep. Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op kleine lokale zones waar het moeilijk verdwijnt. Door middel van geluidsgolven worden er tijdens de behandeling golvende bewegingen van compressie en decompressie opgewekt. Door deze zogenaamde medische cavitatie worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van vetcellen vrij die daarna door het lichaam op een natuurlijke manier wordt afgevoerd en afgebroken. De hoeveelheid vet die vrij komt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken, zodat er per behandeling slechts kleine zones behandeld kunnen worden. De behandeling kan worden toegepast op buik, dijen en flanken. Ook voor het aanpakken van hardnekkige cellulite is deze methode geschikt.

Reken definitief af met uw probleemzones. CavitaCELL maakt het mogelijk om op volledig pijnloze manier vetcellen definitief te verwijderen. Figuurcorrectie zonder chirurgische ingreep. CavitaCELL biedt dé oplossing voor definitieve afrekening met hardnekkige vetophopingen met de allernieuwste techniek op dit gebied: stabiele medische cavitatie. 

CavitaCELL, introduceert de nieuwste technologische ontwikkelingen die het gebruik van de energie die vrijkomt in een dergelijke implosies op een gecontroleerde manier in de richting van een effectieve behandeling tegen lipodystrophies of gelokaliseerde vetten toe te staan. Voor dit doel wordt gebruikt groot bereik en compressie energiefrequenties met verminderde thermische effecten, die samen met een geavanceerd regelmechanisme werkparameters en automatische instelling van de optimale frequentie volgens de verschillende weefsels, het meest doeltreffende technologische keuze voor de no-operatie body modelleren in een pijnloze, zeker en effectieve manier.

VOOR DE BEHANDELING

Het belangrijk om al 24 uur voor uw behandeling al te beginnen met het drinken van 2 liter.

DE BEHANDELING

Na het aanbrengen van een contact gel wordt het handstuk van het cavitatie-apparaat op de plekken gezet waar het vet verwijderd moet worden. De behandeling is pijnloos, de klant voelt soms wat prikkelingen of warmte. Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de huid. Het is aan te bevelen om direct na de behandeling een PRESSOTHERAPIE behandeling uit te voeren voor een snelle afvoer.

NA DE BEHANDELING

Drink voldoende water voor de afvoer van de losgemaakte vetten. Drink minimaal 2 liter water voor de afvoer van de losgemaakte vetten. Let goed op uw voeding. Wij raden zo min mogelijk koolhydraten en geen alcohol te nemen in uw voedingsprogramma,. Dagelijks minimaal half uurtje wandelen, fietsen of enkele malen traplopen.

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT

Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 10 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 1 tot 2 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. 

INTERVAL

Wekelijks

NAZORG

Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen misschien 'n lichte zwelling, roodheid en misschien hele kleine blauwe plekjes. Er is verder geen speciale nazorg bij deze behandeling nodig.

ÉÉN ZONE PER BEHANDELING

Buik, taille, billen, heupen, zwembandjes, lovehandles, bovenarmen, binnenkant bovenbenen, buitenkant bovenbenen 

INTAKE & PROEFBEHANDELING

Tijdens de proefbehandeling geven we een kleine impressies van de behandeling die u heeft aangevraagd. Afhankelijk van de gekozen behandeling duurt de behandeling inclusief voorlichting maximaal 20 minuten. Let op: een proefbehandeling is geen volledige behandeling en wordt enkel op een deel van het lichaam uitgevoerd om u zo een voorproefje te geven.

BOEK NU UW AFSPRAAK

PRIJZEN

Cavitatie CavitaCELL per behandeling € 75,00

KUUR PRIJS

Cavitatie CavitaCELL kuur 8 behandelingen € 480,00