top of page
11.jpg

COLOR PURE HENNA

Een plantenkleuring is een natuurlijke haarkleuring zonder schadelijke chemicaliën zoals p-Phenylenediamine (PPD), ammoniak, parabenen, resorcinol, peroxide, etc. De kleuring bestaat geheel uit verschillende planten en kruiden en is verrijkt met natuurlijke medicinale ingrediënten. Het verschil met chemisch verven is dat je telkens het haar beschadigd terwijl als je verft op basis van planten jouw haar juist iedere keer weer voedt & beschermt. Wat mooi is aan verven op basis van planten is dat het jouw haar echt dikker & gezonder maakt.

De natuurlijke kleurpigmenten en het structuur van het haar worden niet aangetast bij plantaardig verven, maar er wordt bij elke behandeling een laagje om je haar gelegd. Deze beschermlaag wordt dikker en je haar wordt sterker en glanzender. De combinatie van je eigen haarkleur met het gebruik van een plantenkleuring zorgt voor levendige, natuurlijke kleurnuances.

beautiful-red-girl.jpg

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor iedereen die lichter of donkerder wil gaan met haarkleuring. Wij behandelen geen geblondeerd haar met henna, u dient eerst uw haar te verven in uw natuurlijke haarkleur en dan kunnen wij telkens uw uitgroei bijwerken. Een plantenkleuring kan zélfs tijdens de zwangerschap en tijdens het geven van borstvoeding veilig worden gebruikt.

TARIEVEN

De tarieven zijn inclusief wassen, conditioneren en föhnen.

Color Pure Henna + Föhnen - Kort  € 139,-
Color Pure Henna + Föhnen - Schouders  € 159,-
Color Pure Henna + Föhnen - Half Lang  € 179,-
Color Pure Henna + Föhnen - Lang  € 199,-
+OPTIE  Extra lang haar vanaf  € 30,-
+OPTIE  Extra dik haar vanaf  € 30,-

bottom of page