Skin Institute & Hair Spa Clinic
LANETTE

LANETTE

Huidinstituut


COOLSLIMMING CRYO

Coolslimming Cryo verwijdert lichaamsvet voor altijd. Geen dieet, geen chirurgische ingreep, geen injecties, zonder extra sporten.
V
eilig & effectief, alternatief voor liposuctie. 

Cryo ook wel "vet beviezen" genoemd, is een nieuwe methode waarmee plaatselijk vet kan worden verwijderd door middel van kou. Het 'bevriezen van vet' is met name een effectieve behandeling voor hardnekkig vet op de buik, benen, billen, heupen en rug. Na een behandeling kan er tot 20% van het onderhuids vetweefsel worden gereduceerd, zonder het omliggend weefsel te beschadigen. Een Coolslimming Cryo behandeling is effectief en bovendien veilig. Deze methode wordt inmiddels in velen landen toegepast. 


Coolslimming Cryo is vooral geschikt om bepaalde probleem gebieden aan te pakken. Vindt u het frustrerend om iedere week te sporten en gezond te eten, terwijl het in de billen, buik en bovenbenen niet weg lijkt te gaan? Doordat deze vetcellen vaak slecht doorbloed zijn is het enorm moeilijk om daar vetreductie te realiseren door middel van sporten en gezond eten. Wij bieden voor deze gebieden een oplossing: Een Coolslimming Cryo kuur waarmee u 3 tot 5 cm van uw vetlaag kunt verwijderen!

Omliggend huidweefsel wordt niet beïnvloed door de koude en er wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke chemicaliën die het weefsel beschadigen. Alleen het vet wordt aangepakt. Er zijn, naast de tijdelijke verschijnselen (roodheid, tintelingen, blauwe plekken), geen bijwerkingen of complicaties bekend. Gezien de beperkte ervaring met deze nieuwe methode zijn er nog geen gegevens over de bijwerkingen op lange termijn.


Het eerste resultaat van een behandeling met de Coolslimming Cryo -methode is na 4 tot 5 weken zichtbaar. De meest dramatische resultaten zijn zichtbaar na ongeveer 2 maanden. Door het zuiveringssysteem van het lichaam kunnen de resultaten tot 6 maanden na de behandeling nog verbeteren. Omdat de vetcellen vernietigd worden zal het resultaat, mits je een gezonde levenswijze onderhoudt, permanent zijn. Het is daarmee vergelijkbaar met een liposuctie-behandeling.


DE BEHANDELING

Ter bescherming van de huid een folie over het probleemgebied leggen. Vervolgens wordt het apparaat op de huid met folie bevestigd, en zal dit apparaat een deel van de huid “opzuigen” tussen twee verkoelende panelen. Wanneer dit stuk van je huid vacuüm is gezogen in het apparaat, zal het apparaat aangezet worden, waardoor de verkoelende panelen geactiveerd zullen worden. De Coolslimming Cryo behandeling is pijnloos. Wel kan een gevoel van druk en koude waar te nemen zijn, maar dit wordt over het algemeen niet als vervelend ondervonden. Tijdens de behandeling kun je lezen, muziek luisteren of zelfs een dutje doen. Wij adviseren om na de behandeling dagelijks minimaal 2 liter water te drinken, dit is voor de afvoer van de losgemaakte vetten.


VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 4 of 8 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 tot 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. 

INTERVAL

3 tot 4 weken


NAZORG
Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen misschien 'n lichte zwelling, roodheid en misschien hele kleine blauwe plekjes. Er is verder geen speciale nazorg bij deze behandeling nodig.

ÉÉN ZONE PER BEHANDELING (per zone, 2 handvatten)

zwembandjes, zadeltassen, lovehandles, heupen, taille, onderbuik, bovenbuik, buitenkant bovenbenen, buitenkant bovenbenen, bovenbuik, billen


PRIJZEN
Coolslimming Cryo per behandeling  € 149,00
Coolslimming Cryo kuur 4 behandelingen  € 399,00

ACTIE PRIJS t/m 22 augustus 2020

Coolslimming Cryo per behandeling € 149,00 - NU actie  100,00