LANETTE Institute 

Institute


DERMAPEN MEDICAL HAIR 

Dermapen Hair is een behandeling die ingezet kan worden bij dun, dof haar of vermoeide haargroei.
Dermapen Hair activeert de haarzakjes om weer gezonde en glanzende haren te produceren waardoor het haar verbeterd wordt.


Het hoofdbestanddeel van MesoHair zijn peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Naast de peptides bevat onze Hair cocktails speciale vitaminen die nodig zijn voor haargroei en ook groeifactoren die follikels aanzetten tot het produceren van haar.

Het hoofdbestanddeel van deze Hair cocktail zijn peptides die de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Naast de peptides bevat de Hair cocktail speciale vitaminen die nodig zijn voor haargroei en ook groeifactoren die follikels aanzetten tot het produceren van haar.


De Dermapen Hair behandeling
De dermapen maakt gebruik van kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de dermapen de effectiviteit van de behandeling en verbeterd de opname van onze Hair cocktail. 

Voor de behandeling

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kan je niet ontsmetten), moet je voor de behandeling je haar wassen en geen stylingsproduct in je haar aanbrengen. Na de behandeling mag je je haar 24 uur niet wassen; dit om het product zo ongestoord mogelijk zijn werk te laten doen. De meso specialist kan u een bijpassende shampoo adviseren wat het effect van de behandeling versterkt.  Interval: 2 weken

PRIJZEN

Per behandeling  € 110,00
Dermapen Medical Hair + Antyage Led Lichttherapy   € 140,00


TELEFONISCH AFSPRAAK MAKEN 085-1302542