top of page

 

LASHES

Wimpers zijn de haren die in rijen op de oogleden groeien. Ze zijn zeer tastgevoelig. Wimpers zijn relatief dikke, stugge haren die in een enkele rij op zowel het bovenste als het onderste ooglid aanwezig zijn; die op het bovenste ooglid zijn echter aanmerkelijk langer en dikker. Hieronder zie je diverse behandelingen om ze je natuurlijke wimper nog mooier te maken.

Wat is Lash Lifting Botox &  Hybrid Tinting?

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig.

Wij werken met een A-Merk wimperlifting product. De wimpers krijgen gelijk een speciale keratine boost ook wel eens botox boost genoemd. 


In deze speciale behandeling verven wij gelijk met een extra lang houdbare wimperverf namelijk Hybrid wimperverf. Zodat je nog langer kan genieten van je glamour look wimpers.

 

lash-lift-stylepoint-2-300x300.jpg

Lashes Keratin Mask
De unieke formule beschikt over een wetenschappelijk geavanceerde tube-technologie die ingrediënten met een hoge voedingswaarde inkapselt om de gezondheid van de wimpers te herstellen en de nodige hydratatie te bieden voor sterke, glanzende en gezonde wimpers.

Interval:  2 tot 6 weken

Afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Tarieven

Deze tarieflijst is geldig tot en met 31.12.2023

Lash Tinting  € 20,-
Lash Keratin Mask  € 20,-
Lash Lifting Botox + Tinting  € 60,-
Patchtest (allergie test)  € 20,-

bottom of page