BOEK NU

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 35 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

PRIJZEN
Ejal40 Bio Skinbooster € 190,-
Ejal40 Bio Skinbooster & Led Mesolicht € 200,-
Ejal40 Lachrimpels Booster € 130,-

Ejal40 Lachrimpels Booster € 140,-


EJAL40 Bio Skinbooster

De nieuwste generatie hyaluronzuur met gemiddeld molecuulgewicht, gemaakt om de basisstructuur van de extracellulaire matrix te herstellen en de omgeving voor opkomende huid opbouwende elementen te optimaliseren. Verhoogt het natuurlijke bio synthetische vermogen van fibroblasten om collageen, elastine en hyaluronzuur te produceren. Ejal40 the No Trace Face treatment.

ELAJ 40 is een veilig product vanwege het ontbreken van chemische "versterkers" die bijwerkingen kunnen veroorzaken. Het is puur hyaluronzuur, dat een verbeterd effect bereikt door een juiste keuze van kettinglengtes en geschikte reologische eigenschappen. Zuinig en milieuvriendelijk.

Indicaties:

 • Gedehydrateerde, droge, slappe huid
 • Blootgesteld aan UV-straling, airconditioning
 • Met striae, verkleuring of als ondersteunende therapie voor andere methoden
 • Voorbereidende therapie voor filler behandelingen

Effecten:

 • vermindert en elimineert snel tekenen van huidveroudering
 • bio-revitaliseert de vochtarme en beschadigde huid
 • herstelt de verloren gezichtscontour
 • versterkt de extracellulaire matrix van de huid
 • neutraliseert slappe huid
 • verzacht rimpels
 • verbetert de huidskleur en elasticiteit

Voor een algehele verjonging van de huid, wordt aanbevolen om 3 behandelingen met tussenpozen van een maand uit te voeren. Voor optimale resultaten wordt aanbevolen om boostersessies uit te voeren met intervallen van 1 maand, afhankelijk van de voortgang van het verouderingsproces. 

VOORZORG

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

INTERVAL

2 tot 4 weken 

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT

Er kan altijd worden volstaan met een behandeling. De eerste verbeteringen kunnen al na een behandeling zichtbaar zijn. De huid ziet er namelijk al gladder, zachter en frisser uit. Wanneer je deze behandeling ondergaat met een frequentie van één keer per 2 tot 4 weken, ben je verzekerd van een constante stralende huid. Wij adviseren een kuurvorm van 3 behandelingen. Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen.

NAZORG

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. De eerste 14 dagen geen chemische peelings of fruitzuur peelings.