BOEK NU

Daarom LANETTE Clinics

★ Meer dan 35 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan 

PRIJZEN

EMSSculpt 1 zone  € 120,-

EMSSculpt 2 zones  € 200,-


EMSSCULPT

De EMSSculpt is de meest geavanceerde en intensieve elektrische spierstimulator in de geschiedenis. De gestimuleerde spieren zorgen voor een verhoogde bloedcirculatie en voor verbranding van calorieën. Tevens draagt deze stimulatie bij aan een verhoogde spieropbouw terwijl er vet wordt verbrand.

EMSSculpt is ontworpen voor esthetische doeleinden. Het is baanbrekende technologie in niet-invasieve lichaamscontouren, omdat het vet verbrandt en spieren opbouwt. EMSSculpt zorgt voor 20.000 tot 30.000 contracties van de spieren en dat voelt als een intensieve work-out. Dit noemen we inactieve training. Deze training geeft hetzelfde effect op het menselijk lichaam: spieropbouw en vetafbraak.

SPIERTRAINING

De EMSSculpt past technologie toe die wordt gebruikt in de esthetische geneeskunde. Het maakt gebruik van een gefocust elektromagnetisch veld met een veilig intensiteitsniveau. Het elektromagnetisch veld passeert door het lichaam en reageert op de motorneuronen die vervolgens supra maximale spiercontracties veroorzaken. De EMSSculpt wordt gebruikt als een lichaamscontouren-behandeling voor buik en billen.”

VOORDELEN

• Spieropbouw en vetafbraak in één behandeling

• Snel resultaat

• Non-invasief

• Pijnloos

• Minimale bijwerkingen

• Geen herstelperiode

• Geen comfort

• Tijdwinst

• Langdurig resultaat

Slechts 30 minuten per behandeling. In totaal zijn gemiddeld 6 behandelingen nodig, met een interval van 2 tot 3 dagen, in een periode van 2 tot 3 weken. Er is geen hersteltijd na de behandeling. Spierpijn treedt niet of nauwelijks op.

De EMSSculpt is voorzien van verschillende unieke programma’s. Ieder programma is opgebouwd uit verschillende onderdelen zoals bij een echt fysiek trainingsprogramma. Het programma is ontworpen voor een maximale stimulatie hetgeen leidt tot het beste resultaat.

De EMSSculpt gebruikt een specifiek frequentiebereik dat geen spier relaxatie toelaat tussen twee opeenvolgende stimulaties. De spier wordt gedwongen om meerdere seconden in gecontracteerde toestand te blijven. Bij herhaaldelijke blootstelling aan deze hoge belastingcondities wordt het spierweefsel gestrest en gedwongen zich aan te passen. De hoge frequente elektro-magnetische straling zorgt voor zo’n 30.000 spiercontracties in een slechts 30 minuten durende behandeling. Een revolutionaire technologie die spieren opbouwt en vet verbrandt.

De EMSSculpt gebruikt een specifiek frequentiebereik dat geen spier relaxatie toelaat tussen twee opeenvolgende stimulaties. De spier wordt gedwongen om meerdere seconden in gecontracteerde toestand te blijven. Bij herhaaldelijke blootstelling aan deze hoge belastingcondities wordt het spierweefsel gestrest en gedwongen zich aan te passen. Zenuwimpulsen veroorzaken een biochemische reactie die ervoor zorgt dat myosine blijft hangen aan actine. Myosine is een motoreiwit dat samen met actine vezels zorgt draagt voor samentrekking van de spieren.

INTERVAL

1x per week

WELKE GEBIEDEN KUNNEN WORDEN BEHANDELD?

Met onze apparatuur kunnen we de volgende probleemzones behandelen: buik; dijen en billen


HOE LANG DUURT DE BEHANDELING?

Elke EMSSculpt behandeling duur 30 minuten per behandelde zone. Het kan langer duren wanneer meer dan één gebied wordt behandeld. Boekt u 2 zones dan duurt de behandeling 60 minuten totaal voor beide zones.

VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT

Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 8 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 2 tot 3 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.