top of page

ENDOSPHERES THERAPY

Van top tot teen behandeling

De compressieve microvibratiemethode die wordt gebruikt in de Endospheres therapie is de nieuwste volledige lichaamsbehandeling op de markt waarmee u zich kunt richten op de belangrijkste delen van uw lichaam waar u zich niet gelukkig mee voelt! Onze behandelingen zijn effectief voor het hele lichaam, van je voorhoofd tot je voeten, en pakken alles aan, van cellulitis tot lichaamssculpturen.

Vormt je lichaam

Onze niet chirurgische Endospheres therapie techniek hervormt en vormt delen van het lichaam waar vetafzettingen zich kunnen ophopen en die traditioneel moeilijk te verwijderen zijn. Deze opbouw kan voorkomen op de armen, rug, taille, buik, dijen en billen. Maar gelukkig kan onze behandeling zich aanpassen om vetafzettingen op elk van deze gebieden te bestrijden. Deze behandeling maakt je lichaam glad, welgevormd en geeft vorm van boven naar beneden.
 

Verwijder cellulitis met Endospheres

Cellulitis is een vervelende aandoening die het lichaam van 9 op de 10 mensen - mannen en vrouwen - aantast. De aandoening treedt op vanwege hypertrofie van vetcellen en waterretentie. Dit wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van een slechte bloedsomloop. Endospheres therapie werkt dankzij haar 5 synergetische acties met precisie op cellulitis en vermindert het beruchte 'sinaasappelhuid' door de bloedsomloop te verbeteren en de weefsels van de probleemgebieden glad te strijken.


Bestrijdt overtollig vocht in de benen

Als je ooit het gevoel hebt gehad van zware benen, enkels en voeten, is dit het resultaat van inefficiënte bloed- en lymfecirculatie in de onderste ledematen. Een verhoogd volume gestagneerd bloed leidt tot gevoelens van ongemak en mobiliteitsproblemen. Endospheres therapie, dankzij compressive microvibratie reactiveert de bloedsomloop en stimuleert het lymfestelsel. Op een snelle en effectieve manier het zware beenprobleem te elimineren.
 

Toning van de huid

Een behoefte om de huid strakker te maken is niet altijd cosmetisch en kan soms een noodzaak zijn na snel gewichtsverlies. Verslapte huid door veroudering, slechte voeding en de schadelijke effecten van de omgeving kunnen de huid vaak kwetsbaar maken. Onze compressieve microvibratie methode werkt in op het weefsel om deze te versterken en te verstevigen voor opmerkelijke resultaten en een meer jeugdige teint

Voordelen van Endospheres

- Hershaped de vorm van uw lichaam

- Ooneffenheden en rimpels gecorrigeerd en glad gestreken.

- Versteviging van de huid

Spierversteviging

Endospheres verstevigt de spieren en verstevigt het weefsel van de huid. Door deze behandeling wordt uw huid op een natuurlijk manier gelift (Skin Lifting). 

- Plaatselijke vetverbranding wordt goed gestimuleerd met deze behandeling.

- Pijnstillende werking

- Endospheres verbetert de oxygenatie en elimineert pijn

- Voert vocht uit het lichaam

Endosphere behandeling

ENDOSPHERES THERAPY


Endospheres werkt door middel van een rolapparaat bestaande uit 55 hypo allergene siliconen bollen die een laagfrequente mechanische trillingen genereert en de huidlaag stimuleert. Het geeft de huid een nieuwe vorm en maakt rimpels glad. Dit zorgt dat de Cellulitis op uw huid sterk verminderd of zelfs wordt verwijderd. Tevens door het verwijderen van de rimpels wordt huid verjonging gestimuleerd. Deze huidbehandeling is zeer effectief en zorgt dat uw huid wordt geëgaliseerd. Met deze behandeling kun je Botox overslaan en vervangen met een natuurlijk behandeling.

Endosphere microvibratie behandeling

Endospheres elimineert gifstoffen en bevordert de vochtafvoer van je lichaam. Deze behandeling is zeer effectief bij het bestrijden en behandelen van Oedeem. Hierdoor kun je afvallen zonder een speciale dieet programma te volgen.

 

Tijdens een behandeling wordt uw huid diep gemasseerd waardoor u een ontspanningsmassage ervaart die zorgt dat het lichaam heerlijk ontspant en tot rust komt. Hierbij kunnen vooral de shouders, nek en rug goed worden gemasseerd.

Interval

Wekelijks, afhankelijk van het soort probleem, zal je specialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

bgImage

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 13 oktober 2023

Endospheres Therapy  € 70,-

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Termijnbetaling of Afterpay voor jouw gewenste behandeling is
mogelijk, wij lichten je graag in via een gratis consult.


Endospheres Therapy  € 80,-


Kuur Tarieven

Endospheres Therapy - "comfort body" kuur 4x  € 300,-
Endospheres Therapy - "comfort body" kuur 8x  € 560,-
Endospheres Therapy - "comfort body" kuur 12x  € 780,-
Endospheres Therapy - "comfort body" kuur 16x  € 960,-

 

Deze behandeling valt onder de "comfort body" kuurpakketten. Met de "comfort body" kuurpakketten kan je de verschillende behandelingen onderling combineren.  Je kan kiezen tussen een "comfort body" kuurpakket van 4, 8, 12 of 16 behandelingen. Voor meer informatie hierover vraag een gratis consult aan.

bottom of page