top of page

 

PRO SPA FEET 

U kunt bij ons ook terecht voor een cosmetische voetbehandelingen en teennagels lakken. Deze behandelingen zijn is ideaal als je even wilt ontspannen in onze verwarmde, elektrische behandelstoel en je mooie voeten wilt met een Pro Spa Feet Cussio of een Gelpolish behandeling. Natuurlijk ook voor een geweldige voetpakking.

Voetpakking Mousse
Bij een voetpakking wordt de huid diep gereinigd, afvalstoffen worden afgevoerd en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Ideaal dus voor mensen met vermoeide, koude en slecht doorbloede voeten. Een voetpakking geeft u een extra ontspannend effect op de voeten.

Waarom een Pro Spa Feet Cuccio?

Door bijvoorbeeld het weer, uw werk en schoonmaakwerkzaamheden, krijgen uw voeten veel te verduren. Uw huid droogt uit en verouderd. De conditie van uw voeten kan drastisch afnemen. Een Pro Spa Cuccio behandeling zorgt voor zachte en goed verzorgde voeten.

De Pro Spa Feet Cussio bestaat uit

  • Vijlen van de nagels

  • Reiniging met Melk & Honing voet bad

  • Verkwikkende Melk & Honing peeling (scrub)

  • Voedende voetpakking aangebracht door middel van penselen

  • Nagelolie ter versoepeling van nagelriemen

  • Nagelplaat verzorging met Repair Mode van OPI, de keratine nagelbooster

  • Verzorgende butterblend Melk & Honing crème

Cosmedische voetbehandelingen

Onze cosmetische voetbehandelingen zijn niet geschikt voor probleemvoeten, onze Feet Spa behandeling zijn geen pedicure behandelingen. Bij voetklachten zoals kalknagels, voetschimmel, likdoorns, ingegroeide teennagels, scheurende nagels en overmatig eeltvorming adviseren wij je een professionele medische pedicure behandeling te boeken elders.

OPI Infiniti Shine 

Langhoudende nagellak met gel-achtige glans

Dankzij het Infinite Shine gamma van OPI kun je voortaan genieten van een intense glans, zoals je gewend bent van gel. Dankzij het complete 3-stappen systeem hardt de nagellak uit door middel van natuurlijk licht en het verwijderen gebeurt zonder afweken. Infiniti Shine is zit tussen gewone nagellak en gellak in. Hierdoor is er een onvergelijkbare optimale hechting en blijft je favoriete OPI kleur, afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel,


Tarieven

Voetpakking Mousse  40,-
Pro Spa Feet Cuccio  € 50-
Pro Spa Feet Cuccio + OPI Ifiniti Shine  € 64,-
OPI Infiniti Shine Feet Only  € 28,-
Verwijderen Infiniti Shine € 6,-


Aankoop

Pro Spa Moisturizing Feet  € 10,-

bottom of page