Skin Institute & Hair Spa Clinic
LANETTE

LANETTE

Huidinstituut


HUIDVERZORGING PRODUCTEN

BCN | MESOAGE anti-aging 

€ 39,00 - 50 ml

Hyaluronzuur is een van nature in de huid aanwezige, vocht bindende stof die essentieel is voor het behoud van een stevige huidstructuur. Naarmate we ouder worden daalt de in de huid aanwezige hoeveelheid hyaluronzuur, wat leidt tot een verlies van elasticiteit, diepe rimpels en een vochtarme, droge huid.  MesoAge® vult het hyaluronzuur niveau in de huid weer aan, waardoor het vochtgehalte wordt hersteld en de huid haar volume en gezonde glow weer terugkrijgt. Inhoud 50 ml

BCN | MESOVITA herstellend

€ 39,00 - 50 ml

MesoVita bevat alle voor de huid essentiële bouwstoffen: vitamine A, E, C, F, B-complex en K, meervoudige onverzadigde vetzuren uit omega 3 en 6, linol- en linoleenzuur en de belangrijkste mineralen mangaan, ijzer, zink, magnesium en calcium. Een zeer complete product dat de huid in optimale conditie brengt en houdt bij microneedling, peelings, laser en ander medisch-esthetische behandelingen, voor optimaal herstel en resultaat. Inhoud 50 ml

BCN | MESOBLANCHE depigmentatie

€ 39,00 - 50 ml

De MesoBlanche® anti-pigment crème bevat een mix van krachtige ingrediënten die inwerken op de gehele cyclus van pigmentvorming in de huid, resulterend in een vermindering van donkere verkleuringen en een egale, gezonde huidskleur. De crème kan gebruikt worden op gezicht en lichaam voor aanpak van zonschade, sproetjes, ouderdomsvlekjes en donkere verkleuringen als gevolg van acne, ontstekingen en littekens en bevat zonbeschermingsfactor SPF30, wat de vorming van nieuwe pigmentatie meteen helpt voorkomen. 

BCN | MESOPURE acne 

€ 39,00 - 50 ml

MesoPure® is speciaal ontwikkeld voor de onzuivere, acne huid. De lichtgewicht gel, geschikt voor dagelijks gebruik, bevat ontgiftende, licht exfoliërende, kalmerende en ontstekingsremmende ingrediënten, waaronder panthenol, salicylzuur, tea tree olie, goudsbloemextract, vitamine B3 (niacinamide), allantoine, kamfer, zink, biotine en menthol. 

BCN | MESO SOLAR sunblock

€ 39,00 - 50 ml

BCN Solar is speciaal ontwikkelt voor optimale bescherming van de huid (SPF50+) zeker na een cosmetische tot medisch-esthetische behandelingen, de huid is gevoeliger en erg kwetsbaar voor zonnestralen. Ook de beste sunblock voor het gehele jaar door (ook in de wintermaanden voor extra bescherming)