top of page

HAIR EXTENSIONS

DANTÉ HAIR

Bij Dante Hair vindt u de perfecte hair extensions voor elk haar type en dat alles tegen aantrekkelijke prijzen.

Het bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige hair extensions van de beste kwaliteit, zodat u er altijd op uw best uit kunt zien.

Uw dromen van weelderig en volumineus haar, bied Danté Hair met een uitgebreide selectie hair extensions in verschillende lengtes, kleuren en texturen. Of u nu op zoek bent naar een subtiele verlenging van uw kapsel of een opvallende transformatie, bij ons vindt u altijd een passende oplossing. Onze extensions zijn gemaakt van echt haar, waardoor ze er natuurlijk uitzien en gemakkelijk te stylen zijn.

 

Hairextensions Great Length

GREAT LENGHTS 

Hairextensions Great Length

Great Length Keratine

De keratine van Great Lengths is een copolymeer waarvan de moleculaire structuur sterk lijkt op de structuur en het gedrag van het eigen haar: het zet uit bij blootstelling aan water en krimpt bij het drogen.

Het haar is Remy en Double Drawn, met dezelfde groeirichting als het eigen haar en dezelfde haardikte van aanzet tot punt. Great Lengths onderscheidt zich door vakmanschap en het eigen Made in Italy productieproces. Dankzij de ambachtslieden die elke streng handmatig behandelen.

 

Ambachtelijk geproduceerd in Italie

Hairextensions Great Length

Great Lengths werd in 1992 opgericht in Rome, Italië. Ze zijn de onbetwistbare voorvechter van kwaliteit, we kunnen met trots de vertellen continue de eerste te zijn met belangrijke wetenschappelijke uitvindingen op dit gebied. Het haar komt uit India op een traceerbare, ethische en verantwoorde manier. Ze zijn in 2022 een B Corporation geworden. Een B Corp zijn betekent een proces van constante groei en verandering starten, deel uitmaken van een wereldwijd netwerk van bedrijven en organisaties die hun producten kunnen produceren via een duurzame manier.

Dante Hair bestaat sinds 2013, heeft zich in de loop van de jaren gespecialiseerd in Hair-Extensions.  De afgelopen jaren zijn ze enorm gegroeid, ze zijn erg gedreven en danken onze klanten die hun  ervaringen met ons hebben gedeeld zodat wij steeds streven naar een nog betere service, kwaliteit,  en verschillende systemen kunnen aanbieden. 
 

Het haar van Dante Hair komt uit India waar vrouwen gedurende het leven het haar offeren bij de  plaatselijke tempels. Dit gebeurt op vrijwillige basis en vanuit de overtuiging en het geloof in het  ‘’karma’’. Na het offeren zijn de vrouwen weer rein. Het haar wordt door de tempels verkocht . 
 

Dante-hair is 100% Remy-haar, dit is haar dat bij de donor als staart wordt afgeschoren. Van deze  afgeschoren staarten is het mogelijk om 100% Remy-haar te maken. Kenmerkend voor dit haar is dat  de haarschubben allen dezelfde kant op staan, de groeirichting van het haar is hetzelfde als het haar  van de ontvanger die deze extensies wil gaan dragen.  Dante Hair extensions zijn double drawn, dat betekent dat de haren van aanzet tot punt vol zijn, dus  weinig kortere haartjes, er moet bijna niets afgeknipt worden na de plaatsing.

Great Length Pre-Bonded

De Pre-Bonded is de meest populaire van onze toepassingen, perfect om lengte, volume of kleureffecten toe te voegen. De ideale oplossing voor vrouwen die op zoek zijn naar premium hairextensions met een onzichtbare en naadloze bevestiging die 4 tot 6 maanden meegaan met de juiste verzorging en onderhoud. Met GL Pre-Bonded kan de haarstylist elk soort resultaat bereiken: verlenging, volume, bevestiging aan de zijkant, highlights, lowlights en ook opgestoken haar. Je hebt de keuze uit meer dan 90 kleuren.

Wil jij mooi lang en/of voller haar? Wil je hier toch meer informatie over? Plan dan vrijblijvend een intake gesprek in.

Gratis adviesgesprek consult Hair Extensions Kleurbeoordeling 
Wij geven je graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden

Tarieven

De tarieven zijn inclusief plaatsen en model knippen
 

DANTE HAIR 
Great Lenthgs Extensions per stuk - 30 cm  € 4,60
Great Lenthgs Extensions per stuk - 40 cm  € 5,30
Great Lenthgs Extensions per stuk - 50 cm  € 7,20

DANTÉ HAIR DELUXE

Great Lenthgs Extensions per stuk - 30 cm  € 5,80
Great Lenthgs Extensions per stuk - 40 cm  € 6,60
Great Lenthgs Extensions per stuk - 50 cm  € 8,40

GREATH LENGTS

Great Lenthgs Extensions per stuk - 20 cm  € 6,40
Great Lenthgs Extensions per stuk - 30 cm  € 7,20
Great Lenthgs Extensions per stuk - 40 cm  € 8,00
Great Lenthgs Extensions per stuk - 50 cm  € 9,60

EXTRA SERVICE
Permanenten Extensions per stuk  € 2,60
Verwijderen oude Hair Extensions per stuk  € 1,00

bottom of page