top of page

GREAT LENGHTS HAIR EXTENTIONS

GREAT LENGTHS EXTENSIONS

Great Lengths werd in 1992 opgericht in Rome, Italië. Ze zijn de onbetwistbare voorvechter van kwaliteit, we kunnen met trots de vertellen continue de eerste te zijn met belangrijke wetenschappelijke uitvindingen op dit gebied. Het haar komt uit India op een traceerbare, ethische en verantwoorde manier. Ze zijn in 2022 een B Corporation geworden. Een B Corp zijn betekent een proces van constante groei en verandering starten, deel uitmaken van een wereldwijd netwerk van bedrijven en organisaties die hun producten kunnen produceren via een duurzame manier.

Hairextensions Great Length

Ambachtelijk geproduceerd in Italie

Het haar is Remy en Double Drawn, met dezelfde groeirichting als het eigen haar en dezelfde haardikte van aanzet tot punt. Great Lengths onderscheidt zich door vakmanschap en het eigen Made in Italy productieproces. Dankzij de ambachtslieden die elke streng handmatig behandelen.

 

Great Length Keratine

De keratine van Great Lengths is een copolymeer waarvan de moleculaire structuur sterk lijkt op de structuur en het gedrag van het eigen haar: het zet uit bij blootstelling aan water en krimpt bij het drogen.

Great Length Pre-Bonded

De Pre-Bonded is de meest populaire van onze toepassingen, perfect om lengte, volume of kleureffecten toe te voegen. De ideale oplossing voor vrouwen die op zoek zijn naar premium hairextensions met een onzichtbare en naadloze bevestiging die 4 tot 6 maanden meegaan met de juiste verzorging en onderhoud. Met GL Pre-Bonded kan de haarstylist elk soort resultaat bereiken: verlenging, volume, bevestiging aan de zijkant, highlights, lowlights en ook opgestoken haar. Je hebt de keuze uit meer dan 90 kleuren.

Hairextensions Great Length
Hairextensions Great Length

Wil jij mooi lang en/of voller haar? Wil je hier toch meer informatie over? Plan dan vrijblijvend een consult gesprek in.

Tarieven

De tarieven zijn inclusief wassen, inzetten, knippen, styling product en föhnen.
Overige opties zie onze "Haar Atelier"

 

Great Lenthgs Haar Extensions vanaf  € 260,-

bottom of page