top of page

HAAR ATELIER

Bij al onze haar behandelingen maken wij uitsluitend gebruik van vegan, biologische en organische producten. Wij bieden verschillende behandelingen aan, op maat gemaakt. De enigste "luxe VIP privé haar atelier" in Brabant en omgeving.

wassen knippen fohnen

Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met onze "Hairdoctors" at Lanette in onze luxe VIP privé "haar atelier" heeft goede hoop op een toekomst met alleen maar good hairdays. In onze luxe VIP privé "haar atelier" weten ze namelijk precies hoe je haar volumineus wordt én extra gaat glanzen. Korter knippen kan natuurlijk, maar ook langere lokken kunnen ze voor je regelen, met eventueel extentions of special hair treatment. Of ga voor een complete hair make-over, want daar staat onze "Hairdoctors" at Lanette ook om bekend. Terwijl ze je haar wassen met vegan en biologische producten, lig je lekker relaxt op een loungestoel: het ultieme kapperscomfort.

Als je binnenkomt voel je het meteen, hier doen wij alles om jouw mooi haar te bezorgen. Onze hairdoctors zijn echte hair care professionals en zijn de beste in hun vak. Onze passie, jarenlange ervaring en een open mind zorgen ervoor dat wij dé nieuwste technieken en behandelingen op het gebied van haar in de vingers hebben. Wij werken met hoogwaardige producten van Artègo Hair Professional, hét topmerk dat staat voor kwaliteit en respect voor mens en dier.

Haar moet passen bij iemands persoonlijkheid en levensstijl. Iedereen kan mooi haar hebben, maar dit betekent voor iedereen iets anders. Daarom begint elke behandeling met een luisterend oor. Op deze manier kunnen wij het juiste advies bieden over de stijl, de gezondheid van je haar en hoofdhuid die het mooiste uit jezelf haalt. 

Kleurspecialisatie

We zijn gespecialiseerd in haarkleuringen, haarverlenging en haarverbetering. Onze hairstylisten geven graag advies of leuke ideeën.

100% Vegan

Een volledig natuurlijke, botanische lijn om glans, kleur, reflexen of tonen aan het haar te geven. 100% vegan. Een lijn met haar schoonheidsproducten die tegelijkertijd het haar herstructureert, versterkt en balans terug brengt. Fantastische, mooie, natuurlijke kleurlijn.
 

Organic

Een multifunctionele beschermende kleurlijn, de eerste op de markt die wordt aangeboden voor alle kleurbehandelingen in één: GLOSS tone on tone kleur (spoeling) DEMI PLUS demi-permanente kleur (verven), Full permanente haar kleur (verven). BEAUTY FUSION is gemaakt op oliebasis, pigmenten en actieve ingrediënten die doordringen tot de cortex. Tot 99% biologische natuurlijke ingrediënten. Heeft een anti-veroudering werking, geeft beschermende versterking, heeft een UV filter en stoot vuil af.

Haarstylen

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 13 oktober 2023

Knippen Dames vanaf  € 32,-
Knippen Heren vanaf   € 32,-
Knippen Heren & Baard Trimmen  € 44,-
Tondeuse Heren vanaf  € 20,-
Knippen Kinderen vanaf  € 18,-

Blow Dry vanaf  € 18,-
Föhnen vanaf  € 28,-
Watergolf vanaf  € 28,-

Uitgroei verven vanaf  € 46,-
Totale kleur vanaf  € 58,-
Toner vanaf  € 42,-

Coupe Soleil vanaf  € 58,-
Kam Soleil vanaf  € 22,-
Permanent & Knippen & Föhnen vanaf  € 100,-

Tarieven
De tarieven zijn inclusief wassenmassage, vegan & biologische shampoo en conditioner.


Knippen & Drogen Dames vanaf  € 40,-
Knippen & Drogen Heren vanaf   € 40,-
Knippen Heren & Baard Trimmen  € 52,-
Tondeuse Heren vanaf  € 26,-
Knippen Kinderen vanaf  € 24,-

Blow Dry vanaf  € 24,-
Föhnen vanaf  € 36,-
Watergolf vanaf  € 36,-

Uitgroei verven vanaf  € 52,-
Totale kleur vanaf  € 68,-
Toner vanaf  € 48,-

Coupe Soleil vanaf  68,-
Kam Soleil vanaf  € 26,-
Permanent & Knippen & Föhnen vanaf  € 120,-


EXTRA OPTIE'S BIJ KNIPPEN EN/OF FÖHNEN
+OPTIE  Steam Haircare bij behandeling vanaf  € 36,-
+OPTIE  Botox Hair bij behandeling vanaf  € 40,-
+OPTIE  Bio Proteïne Hair bij behandeling vanaf  € 60,-

+OPTIE  Scalp Detox bij behandeling  € 60,-
 

bottom of page