Skin Institute & Hair Spa Clinic
LANETTE

LANETTE

Huidinstituut


HANDS - vanaf 1 juni

Je handen zijn na je gezicht het meest zichtbare deel van je lichaam en staan ieder dag bloot aan invloeden van buitenaf. Je handen zijn je visitekaartje. Zorg dus voor mooi verzorgde handen en nagels, je krijgt maar één keer de kans een eerste indruk te maken. 

GELPOLISH
Het is géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Het is een totaal nieuwe categorie en heeft vele voordelen. Het blijft bijvoorbeeld 14 dagen mooi en is goed bestand tegen dagelijks gebruik. Deze shelpolish verstevigt uw nagels en geeft een perfecte mooie glans. Het is een power polish die wordt gedragen als een gel en verwijderbaar is binnen 8 minuten zonder te vijlen! In onze salon gebruiken we de shellac van het merk CND. CND Shellac is al meerdere malen door de Readers Choice Award uitgeroepen tot het beste gel polish product ter wereld. U kunt bij ons kiezen uit een collectie van diverse mooie kleuren. Shellac kan zowel op de nagels van de handen als op de nagels van de voeten worden aangebracht. Het resultaat van een shellacbehandeling zijn sterke gekleurde glanzende nagels die wekenlang mooi blijven.


CND SPA TREATMENS
Ontdek een oase van rust en pure ontspanning. CND onthult een nieuw spiritueel op basis van de schoonheid van plantaardige producten die doeltreffend de hand oppeppen, zuiveren, perfectioneren en herstellen.  Trakteer de huid op een zintuiglijke ervaring, verrijkt door voedende krachten van vruchten en bloemen. Bevat een hydraterende mix van zoete amandelolie, jojoba olie en vitamine E. Het betreffen slechts enkele elementen waar de huid van uw handen veel door te verduren krijgt. Onze manicure stimuleert de natuurlijke conditie en stevigheid van de huid van de handen, de natuurlijke nagels en de huid erom heen. Wij stemmen onze manicure geheel af op uw huid- en nageltype, zodat u na afloop weer zachte en goed verzorgde handen hebt. U kunt als extra optie uw CND SPA manicure uitbreiden met het lakken van nagels in een kleur naar keuze met CND GelPolish.GelPolish by CND.
Met de gelcolor van CND wekenlang mooi gelakte nagels.

- Aanbrengen GelPolish inclusief nagels in vorm vijlen en als afsluiting hydraterende handlotion

GelPolish by CND Nabehandeling
Met de gelcolor van CND wekenlang mooi gelakte nagels.

- Verwijderen oude producten (in onze salon gezet) en opnieuw aanbrengen GelPolish inclusief nagels in vorm vijlen en als afsluiting hydraterende handlotion

Seal en Protect 

Beschermt de natuurlijke nagels, en herstelt beschadigde of zwakke nagels zichtbaar.
- Aanbrengen 2 laagjes Seal en Protect inclusief nagels in vorm vijlen en als afsluiting hydraterende handlotion

CND Hand Spa 30 min.

Heerlijke en intensieve spa treatment voor uw handen
- Handscrub, handmasker en als afsluiting heerlijke handmassage met hydraterende handlotion

CND Manicure Spa Deluxe 45 min.

Heerlijke en intensieve spa treatment voor uw handen en nagels
- Milkbad, nagels in vorm vijlen, verzorging nagelriemen, nagelriemolie, handscrub, handmasker en als afsluiting heerlijke handmassage met hydraterende handlotion

CND Manly Spa Cure 30 min.

Speciaal voor heren die ook graag verzorgden handen en nagels heeft. (maar natuurlijk mogen de dames hier ook gebruik van maken)
- Milkbad, nagels in vorm vijlen, verzorging nagelriemen, nagelriemolie en als afsluiting een heerlijke handmassage met hydraterende handlotion.

Take it Off

Verwijderen van GelPolish bij geen nabehandeling of verwijderen van GelPolish indien niet aangebracht in onze salon

PRIJZEN  
GelPolish by CND  € 28,00 
Gelpolish by CND Nabehandeling (incl. verwijderen)  € 35,00
Seal & Protect  € 22,00 
CND Hand Spa  € 25,00 

CND Manicure Spa Deluxe  € 40,00  
CND Manly Spa Cure  € 28,00 
Take it Off  € 22,00 
EXTRA OPTIE - alleen bij GelPolish behandeling
Nagelversteviging Seal & Protect  € 6,00 

EXTRA OPTIE - alleen bij onze CND Spa behandelingen
GelPolish by CND  € 20,00