Daarom LANETTE Medical Cosmetic Clinic

★ Meer dan 39 jaar ervaring

★ Natuurlijke resultaten

★ Persoonlijk behandelplan

BACK IN TIME PRIJZEN

High Frequency RF  Therapy € 70,-
extra optie: Antyage LED € 15,-

MAAK HIER UW AFSPRAAK


Inhoud High Frequency RF Therapy

- 20 min. RF Revicell Hair sessie

- extra optie: Antyage LED

Interval

1 - 2 per week

Voor een optimaal resultaat 
10 – 20 behandelingen

Dit is een gemiddelde indicatie.. Het aantal benodigde behandelingen verschilt

van persoon tot persoon. 

HIGH FREQUENCY RF THERAPY

High frequency Hair Loss Therapy is de huidige trend van hoofdhuid verbetering door middel van RF. Haar heeft een belangrijke psychologische en sociologische betekenis. Dun en weinig haar kan leiden tot onzekerheid en zelfs tot depressie.

Hoog frequente behandeling is in wezen een vasodialator, het verhoogt de bloedtoevoer naar de haarzakjes tijdens de behandeling. Het werkt door de bloedtoevoer naar de haarzakjes te stimuleren, waardoor essentiële voedingsstoffen naar de haarbol worden getrokken, wat een gezondere en sterkere groei van individuele haren stimuleert.

Voor de behandeling

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kan je niet ontsmetten), moet je voor de behandeling je haar wassen en geen styling product in je haar aanbrengen.

Nazorg

Gedurende 8 uur geen gebruik maken van styling producten na een high frequency behandeling. De hoofdhuid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden.

Verzorging
Vraag in de kliniek naar de juiste haar verzorgingsproducten en thuisstimulatie producten, zodat je met deze behandeling nog  meer resultaat kan boeken.