LANETTE Institute 

Institute


HIP CURVY

Er is een hernieuwde interesse in wellustige heupen. Beroemdheden zoals Kim Kardashian en anderen brengen ons regelmatig op de hoogte van hun beste vermogen. Niet iedereen is genetisch gezegend met zo'n aantrekkelijke lijn naar hun figuur en sommigen hebben stilletjes hun toevlucht gezocht tot plastische chirurgie met vet transplantatie of implantaten voor verbetering.

Wij bieden u nu de oplossing door middel van vacuüm therapie. Om ervoor te zorgen dat je heupen zo mooi mogelijk zijn is het van belang deze goed te behandelen. Veel vrouwen die hun heupen trainen hebben namelijk het probleem dat deze niet goed rond worden. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plek. De vacuüm therapie, is een niet-invasieve manier om de billen te vergroten door middel van zuigkracht. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vetcellen op de gewenste plek. 


Er zijn geen risico's bij deze behandeling, het is juist heel goed voor je lichaam. De procedure bevordert de bloedcirculatie, verwijdert gifstoffen en klonterige vetafzettingen. Daarnaast geeft het contour en hervormt het je heupen op een mooie, natuurlijke en betaalbare manier.


De hip curvy procedure is volledig niet-chirurgische, u kunt onmiddellijk uw normale activiteiten hervatten. Sommige patiënten ervaren roodheid, kleine blauwe plekken, tintelingen, gevoelloosheid of ongemak in het behandelde gebied, maar dat is tijdelijk en zal volledig weggaan.

VOORDELEN

- Ronding voor je heupen maximaal 70%

- Onmiddellijke resultaten bij kuur 

- Geen operatie, geen pijn, geen down time

- Verbeterde lichaam toon en vorm

- Geen bijwerkingen

- Verbetert de bloedcirculatieNA DE BEHANDELING
Deze behandelingen doen geen pijn, wél kan je de eerste paar dagen misschien 'n lichte zwelling, roodheid en misschien hele kleine blauwe plekjes.

 

ADVIES 
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 6 - 12 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 1 tot 2 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen. Kuur interval om de week.

INHOUD VAN DE BEHANDELING

  • stimulatie van de vetcel vervolgd door de vacuüm therapie totaal 60 min.
  • afsluiten met bodylotion 


PRIJZEN
Hip Curvy per behandeling  € 80,00 
Hip Curvy kuur 6 behandelingen  € 450,00

AFSPRAAK MAKEN
U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken. 
Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.

Telefonisch afspraak maken013-7857587

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u,
nodigen wij u graag uit bij Lanette Institute voor een vrijblijvend advies consult, huidanalyse of intake gesprek.