LANETTE Institute 

Institute


HYALURON MEDICAL PEN

Met de hyaluron pen kunnen we meerdere zones aanpakken en behandelen, zo is de hyaluron pen perfect voor het natuurlijk opvullen van de lippen en rimpels. De nieuwe anti aging en volume treatment zonder naald.


Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt, maar in de loop der jaren neemt deze af. De hyaluron pen is zonder naald, en wordt op de huid geplaatst waar we het hyaluron inschieten met een luchtdruk pen. Op deze manier verspreid het hyaluron zich mooi en worden verschillende laagjes over en op elkaar aangebracht.  Hierdoor wordt de hyaluron opgebouwd in de huidlagen en is na een kuur verband de zichtbaarheid een 4 tot 8 maanden. Een kuur is persoonlijk behandelplan en wordt in het intake gesprek doorgenomen. De duur van het effect is verschillend van persoon tot persoon. Na een kuur kunt u eventueel eens in het jaar de behandeling opfrissen, over het algemeen heeft u dan minder behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behouden. Uiteraard krijgt u een passend advies om zo lang mogelijk te genieten van uw frisse uitstraling

Het is daarom uitermate geschikt voor het gelaat, met de hyaluron pen is het de perfecte behandeling om op een natuurlijk & veilige manier rimpels tegen te gaan en mooie volle lippen te krijgen zonder naald gebruik.Het is daarom uitermate geschikt voor het gelaat, met de hyaluron pen is het de perfecte behandeling om op een natuurlijk & veilige manier rimpels tegen te gaan en mooie volle lippen te krijgen zonder naald gebruik.

De Hyaluron Medical Pen is bijzonder goed geschikt om een naaldvrije volume-opbouw van de lippen te bereiken, evenals een contourverbetering van het gezicht met hyaluronzuur. Onder hoge druk wordt het hyaluronzuur onder de huid doorgegeven. De Hyaluron Medical Pen is speciaal ontworpen om alleen alleen de bovenste lagen van de huid te bereiken. (foto hiernaast is met 2 behandelingen 100% hyaluron)


KEUZE UIT 2 SOORTEN HYALURON
100% hyaluron: is 'n vloeibare hyaluron (non cross-linked) perfect voor opbouw van de behandelzone (evt 2e behandel mag na 2 -3 weken)
Soft filler hyaluron: is een 'n cross-linked filler van E.P.T.Q. (is niet voor opbouw, houd ongeveer 3 maanden aan)

VOORZORGSMAATREGEL
24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

DE BEHANDELING
Door druk (800 km / h), het hyaluronzuur zonder het gebruik van spuiten wordt doorgesluisd naar de huid in de multi-shot-systeem. (Een verdere behandeling met de helft van het materiaal valt, dan na 2-3 weken te herhalen, zodat een depot wordt toegepast en dus de duurzaamheid aanzienlijk uitgebreid) Houdbaarheid na blootstelling depot 3 maanden. 
Onze huid krijgt daardoor een jonger en frisser uiterlijk. Een laagconstructie en een regelmatige vernieuwing van de behandeling wordt aanbevolen om een ​​constante volume te verkrijgen.


NA DE BEHANDELING
Kan roodheid, zwelling of blauwe plekken optreden, maar dit uiterlijk na 2-3 dagen. Reinig de huid in de eerste 24 uur alleen voorzichtig en voorzichtig en desinfecteer deze desnoods indien nodig. Na 24 uur kunt u commercieel beschikbare make-up opnieuw gebruiken.


Zorg ervoor dat ook door de persluchtprocedure kleine openingen in de huid worden gegenereerd voor introductie. Behandel deze site dienovereenkomstig, maak hem voorzichtig schoon tijdens uw normale huidreiniging (klop zachtjes, wrijf niet) en desinfecteer de zone indien nodig. Raak niet aan, krab niet of voel met vuile vingers. Sauna, zwemmen, solarium en zon moeten gedurende minstens 7 dagen vóór en na de behandeling worden vermeden. Het dempingseffect treedt onmiddellijk op. Idealiter zou hetzelfde behandelingsgebied na ongeveer twee-drie weken opnieuw moeten worden behandeld, zodat een depot wordt gecreëerd voor een langere houdbaarheid, dit is vaak voldoende voor de helft van het eerder gerelateerde materiaal. Daarna wordt de stof biologisch afgebroken door het lichaam. Tientallen jaren dat hyaluron werd gebruikt, kon geen langdurige bijwerkingen bevestigen.


NAZORG

Bindweefselmassage,tandarts, kaakchirurg, mondhygiënist zijn de eerste 2 weken na de behandeling niet toegestaan. Scrubben, peelings, warme douche, zonnebank, zonnen en sauna is na 14 dagen weer toegestaan. Gebruik van make-up is 24 uur na de behandeling weer toegestaan. Alcohol is na 24 uur weer toegestaan.  


ADVIES
Complicaties komen zelden voor. Wij werken alleen met veilige en wetenschappelijk bewezen tijdelijke hyaluron, gemaakt door de grote en erkende medische fabrikanten. Wij geven geen garantie op de behandeling, hyaluron is een natuurlijk product elk lichaam reageert hier anders op. Kiest u voor extra lipvolume opbouw of meer rimpel verwijdering dan raden wij minimaal 'n tussenpozen aan van 2 tot 4 weken. Opbouw interval om de 2 tot 4 weken. We gebruiken de 100% hyaluronzuur voor opbouw van de behandelgebied. 

INHOUD VAN DE BEHANDELING

  • de huid zone wordt eerst ontsmet en nadien gewenst een verdovingscrème 
  • hyaluron inbreng door druk invoer
  • aanbrengen van een huid herstellende recovery crème 


PRIJZEN 
Hyaluron Pen 100% hyaluronzuur 1 ml  € 110,00 
Hyaluron Pen soft filler hyaluron 1 ml  € 190,00  
AFSPRAAK MAKEN
U kunt op 3 manieren uw behandel afspraak inboeken. 
Bij onze receptie, telefonisch of via onze online agenda.

Telefonisch afspraak maken013-7857587

MEER INFORMATIE

Indien u meer informatie wenst over deze behandeling of wanneer u wilt weten of deze behandeling geschikt is voor u,
nodigen wij u graag uit bij Lanette Institute voor een vrijblijvend advies consult, huidanalyse of intake gesprek.