top of page
bgImage

INJECTABLES

 

Omdat schoonheid tijdloos is!

 

HEEFT U PROBLEMEN MET SLAPPE HUID EN RIMPELS?

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten behandelingen en helpen u graag.

Injectables consult met de doctor

Verminderen rimpels

Tijdens het ouderdomsproces verandert de huid. Fronsrimpels, donkere kringen onder de ogen, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels ontstaan. Injectables at Lanette helpt je hierbij. Onze behandelingen verminderen rimpels in het gezicht. Met als gevolg een rustige, frisse én jeugdige uitstraling.

 

Lipvergroting

Bij onze Lanette kan je terecht voor extra volume in je lippen. Jij bepaalt zelf in samenspraak met de behandelaar welk resultaat je wilt bereiken: mooie, volle lippen met wat extra vulling of een kleine, natuurlijke touch-up. Op basis van jouw wensen wordt de behandeling uitgevoerd.

voor en na foto fillers lippen

Kwaliteit gegarandeerd

Ook al worden de kosten van onze behandelingen per zone berekend, toch betekent dat niet dat we zoveel mogelijk injecties plaatsen zetten. Onze behandelaars geloven dat het mooiste resultaat datgene is wat ook echt bij jou past. Ze zorgen voor het optimale resultaat, en dat bereiken we vaker met een subtiele verandering. Bij Lanette kun je vertrouwen op kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Wil je weten wat dat voor jou betekent? Vraag het ons dan persoonlijk!

bottom of page