top of page

KERATIN HAIR

Keratine is een bouwstof die al in je haar zit. Sterker nog, maar liefst 88 procent van je haar bestaat uit deze vorm van proteïne. Keratine maakt je haar sterk; hoe minder van de proteïne er in je haar zit, hoe zwakker het is. Met zwak bedoelen we breekbaar, futloos en pluizig.

Is keratine behandeling goed voor haar?

Naast dat het je haar glad, zacht, glanzend en pluisvrij maakt, helpt een keratinebehandeling je haar ook te groeien. Omdat je niet meer dagelijks met stylingproducten, föhn en stijltang in de weer hoeft, beschadig je je haar minder, waardoor het gezond blijft en minder snel uitvalt of afbreekt.

Wat is het verschil tussen keratine en proteïne?

Verlies aan keratine (proteïne) kent vele oorzaken en zorgt ervoor dat het haar minder sterk en breekbaar wordt. Bij een keratine behandeling is keratine het bestanddeel dat ervoor zorgt dat het haar weer sterker wordt. Formaldehyde vrije keratine behandelingen worden tegenwoordig ook proteïne behandelingen genoemd.
 

Hoe weet je of je haar keratine nodig heeft?

Ja hebt een Keratine behandeling nodig als je haar een lage elasticiteit heeft, als je haar een zeer lage dichtheid heeft en je haar droog en pluizig blijft aanvoelen, zelfs na het gebruiken van een masker of een oliebehandeling.
 

Kan keratine je haar beschadigen?

Nog een groot voordeel aan een keratinebehandeling is dat deze geschikt is voor ieder haartype. Het maakt dus niet uit of je kroeshaar, stijl haar of krullen hebt. Bovendien richt een keratine geen schade aan, omdat het een natuurlijke en lichaamseigen stof is.

Keratine Hair

Hoelang niet verven na keratine?

Wil jij je haar verven na een keratinebehandeling? Dan kan dat zeker. Hou er wel rekening mee dat je dit pas ongeveer twee weken na de behandeling doet. Dit geldt ook voor het bijkleuren van je uitgroei.

Hoe vaak mag je keratine haar?

Wij raden je aan deze behandeling om na 5 tot 8 wassingen opnieuw te herhalen zodat je haar gezond en pluisvrij blijft.  Een keratine behandeling blijft gemiddeld 3 tot 5 maanden in het haar zitten, afhankelijk van de conditie van het haar en verzorging. Echter kan je een keratine behandeling al na 4 weken herhalen (alles het nodig is), dit is aan te raden wanneer het haar heel erg beschadigd is.

Na de behandeling
Probeer je haar drie dagen na de behandeling niet te wassen. Tijdens de behandeling is er een klein laagje om je haar heen gelegd, dat je haar gaat beschermen. Dit laagje moet een beetje 'uitharden'. Om die reden is het verstandig om de eerste dagen geen water of andere haarproducten te gebruiken. Gebruik de juiste haarproducten na de behandeling, je ontvangt gratis haaradvies van onze haarspecialist.

bgImage

 

 

Keratin Hair

 

 

 

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 31 oktober 2023

Keratin Hair - Kort  € 180,-
Keratin Hair - Schouders  € 200,-
Keratin Hair - Half Lang  € 220,-
Keratin Hair - Lang  € 280,-

Tarieven

De tarieven zijn inclusief wassen, styling product, föhnen en stylen
Overige opties zie onze "Haar Atelier"

 

Keratin Hair - Kort  € 200,-
Keratin Hair - Schouders  € 240,-
Keratin Hair - Lang  € 320,-
+OPTIE Extra lang haar vanaf  € 40,-
+OPTIE Extra dik haar vanaf  € 60,-
+OPTIE Puntjes bijknippen  € 20,-

bottom of page