top of page

CARBOXY HAIR THERAPY

Door het injecteren van kleine hoeveelheden kooldioxide in de hoofdhuid, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Dit leidt tot een toename aan zuurstof en voedingsstoffen naar dat gebied, die resulteren in herstellende processen. Hierbij wordt de conditie van de hoofdhuid verbeterd wat ten goede komt aan de haarfollikel ontwikkeling.

Carboxytherapie is het onderhuids injecteren van kooldioxide gas. Het is een veilige methode om de haargroei te stimuleren. Carboxytherapie is een eenvoudige en veilige behandelmethode voor voller haar, mits het juiste behandelprotocol wordt toegepast. Doel van de masterclass is om de techniek op een veilige en effectieve wijze uit te voeren op uw klanten.

Hoofdhuid controle.jpg

Voor de behandeling

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kan je niet ontsmetten), moet je voor de behandeling je haar wassen en geen styling product in je haar aanbrengen.

Nazorg

Gedurende 4 uur geen gebruik maken van stylingproducten na een carboxy therapie behandeling. De hoofdhuid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden.

Verzorging
Vraag in de kliniek naar de juiste haarverzorgingsproducten voor thuis stimulatie van de haargroei, zodat je met deze behandeling nog  meer resultaat kan boeken.

Interval

Wekelijks, afhankelijk van het soort hoofdhuidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Voor en na foto Carboxytherapy.jpg

Adviesgesprek Consult
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan zouden wij u aanraden om eerste een gratis adviesgesprek consult in te plannen.

Wij helpen u graag !

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.

Carboxy Hair Therapy   € 120,-


Wilt u een kuurpakket afnemen met extra korting prijzen, vraag dan via 'n consult
een offerte aan. Kuurpakket betaling is zelf mogelijk via Klarna termijnbetaling.

bottom of page