top of page

NITHA COLLEGEEN BOOST

Een gezichtsbehandeling die daadwerkelijk alle anti-aging facetten aanpakt  binnen 1 treatment? Ons team heeft lang gezocht naar de oplossing en eindelijk hebben we DE behandeling gevonden. Ontdek de kracht van de HOLLYWOOD facial.
 

Het zijn diverse apparaten in één behandeling die de huid transformeert zonder ongemak of hersteltijd. Het resultaat is een prachtig stralende en goed gevoede huid. De behandeling maakt gebruikt van de nieuwste technologie in lichttherapie in combinatie met negatieve ionen therapie. De “HOLLYWOOD Facial” combineert alle wetenschappelijk onderbouwde behandelingen in één geweldige sessie.

Huidverbetering, het creëren van een mooie huid is ons doel. Een gezonde mooie huid is een belangrijk element van onze schoonheid. Een gezonde huid straalt, is stevig en vol, mooi gehydrateerd en glad met een gelijkmatige teint. Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan invloeden van buiten en binnen die veroudering kunnen veroorzaken. Recent onderzoek geeft aan dat de leeftijd van een persoon zoals die wordt gezien door anderen niet enkel door lijnen en rimpels maar vooral ook door de kwaliteit van hun huid wordt bepaald.

REVICELL RADIOFREQUENTIElifting zonder chirurgie door middel van radiofrequentie met fotostimulering

De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces maar ook door: luchtverontreiniging, stress, zonlicht, levensstijl en medicijngebruik. Elk jaar verliezen we 1% van ons natuurlijke collageen. Dit resulteert in een verslapte huid met verminderde elasticiteit, veranderde huid textuur, lijntjes en rimpels. Allemaal zichtbare ouderdom verschijnselen. Naarmate men ouder wordt, neemt de celdeling af. Als gevolg hiervan stagneert de natuurlijk vochtregulatie en vermindert de elasticiteit. De cellen die elastine en collageen maken, zijn de fibroblasten.

Wat doet de RF Lifting voor mijn huid?

- Verslapte, verouderde huid

- Effectief tegen acné

- Hamsterwangetjes

- Rimpels, verslapte kaaklijn, onderkin

- Kalkoenhals, slappe hals, dikke hals

- Rimpeltjes rondom de ogen en mond

- Dunne huid

- Verouderde huid

Radio frequentie revicell

Zowel in de geneeskunde als bij esthetische behandelingen voor uw huid is rimpelvermindering en huidaandoeningen een belangrijke  doelstelling. De radiofrequentie van de REVICELL ™ spant de collageenvezels en stimuleert fibroblasten. Zodat de productie aanmaak van collageen en elastine vezels worden verhoogd. Er worden eiwitten aangemaakt die nodig zijn voor de juiste structuur en zorgt voor vernieuwde drievoudige helixvormige collageen. Extra verbetering komt door de fototherapie, als extra toevoeging bij het bestrijding diverse huidaandoeningen zoals acne en de slappe huid, elasticiteit, stevigheid, rimpels en andere tekenen van huid veroudering. 

Wat doet de warmte in mijn huid?

In de opgewarmde zone wordt het verslapte weefsel heropgebouwd tot een dichte, volle huid. Bovendien wordt het oude, niet-elastische collageen op termijn volledig vervangen door een nieuw, veerkrachtig collageennetwerk. Weefsels met een sterk watergehalte, zoals vetcellen, talgklieren en de diepere vochtrijke huidlagen nemen de energie op. Vervolgens zetten die weefsels de energie om in warmte waardoor de temperatuur stijgt. Als gevolg daarvan krimpt de huid en verminderen de talgklieren in omvang. Dit proces is klinisch bewezen en wordt in gang gezet doordat er Heat Shock proteins vrijkomen (HSP 60 en 70) die uiteindelijk na diverse omzettingen de FGF1 (Fibroblast Growth Factor) en type 1 collageen vormen. De behandeling is extreem veilig. 

Nazorg

Vermijd 2 dagen na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 24 uur na de behandeling.

Interval
Wekelijks, afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

TARIEVEN

De tarieven zijn inclusief intake en cosmedisch dossier.

Nityha Collegeen Boost Gezicht  € 280,-
Nityha Collegeen Boost Lichaam vanaf  € 280,-

 

EXTRA OPTIES

+ OPTIE  LED Lichttherapie  € 20,-
 

KUURPAKKET
De tarieven zijn inclusief huidscans, huidadvies en huidrapport.

Nityha Collegeen Boost Gezicht - kuur 3x  € 760,-
 

CONSULT
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan raden wij u aan om eerst een consult afspraak te maken, 
zodat wij samen met u de juiste behandelplan keuze kunnen maken. 
Wij helpen u graag !

bottom of page