top of page
infl2.jpg

AMBASSADEUR WOREN

Beste influenceer,

Hartelijk dank voor je interesse in samenwerking met Esthetisch Centrum Lanette.
 

Wij zijn gevestigd in Tilburg en zijn gespecialiseerd in diverse behandelingen op het gebied van huidverbetering, anti-aging, haar groei stimulaties, diverse scalp behandeling o.a. MHP,  PMU laser behandelingen en lichaamsbehandelingen. Onze kliniek is een is een samenwerking kliniek, we werken samen in een groot multidisciplinair team om u van alle gemakken te voorzien. 

INFL1.jpg

Bij Esthetisch Centrum Lanette bieden wij behandelingen aan in ruil voor kwalitatieve promotie en werken wij met een contract.
Of het nu gaat om anti aging behandeling of een haargroei stimulatie behandeling.

Wij stellen wel enkele voorwaarden aan onze samenwerking: we zoeken enthousiaste influencers met minimaal 25.000 volgers op sociale mediaplatforms zoals Instagram, Facebook, en TikTok. Daarnaast is het belangrijk dat je zeer actief bent op social media en vragen wij je vriendelijk om statistieken van jouw accounts mee te sturen.

 

Als dit je aanspreekt en je affiniteit hebt met cosmetische beauty, nodigen we je graag uit om je kort voor te stellen met leuke foto’s en een link naar je social media kanalen. Verstuur deze informatie naar lanette-administratie@kpnmail.nl

 

Wij kijken uit naar jouw reactie en wie weet ontmoeten we je binnenkort in een van onze kliniek.
 

Met vriendelijke groet,

Esthetisch Centrum Lanette Team

bottom of page