top of page

NAILS BY OPI

Voor wekenlang mooi verzorgde, glanzende nagels in een kleur naar keuze. Incl. nagelriem en handverzorging. Elk seizoen een nieuwe collectie aan trendy kleuren. De gel zorgt voor een verzadiging van de nagelplaat, zodat deze steeds sterker wordt. Dus hoe meer behandelingen u laat uitvoeren, hoe sterker de natuurlijke nagel zal worden.  Handen zijn echte eye catchers en verraden bovendien je leeftijd. Daarom is het een must dat de verzorging van je handen en nagels een belangrijk onderdeel uitmaakt van je dagelijkse beauty ritueel. Verzorgde handen en gelakte nagels zijn voortaan dan ook niet meer weg te denken als dé ultieme accessoires bij je outfit. Hoe gezonder je nagels, hoe langer je favoriete gelpolish treatment blijft zitten.

Infiniti Shine by OPI

Langhoudende nagellak met gel-achtige glans

Dankzij het Infinite Shine gamma van OPI kun je voortaan genieten van een intense glans, zoals je gewend bent van gel. Dankzij het complete 3-stappen systeem hardt de nagellak uit door middel van natuurlijk licht en het verwijderen gebeurt zonder afweken. Infiniti Shine is zit tussen gewone nagellak en gellak in. Hierdoor is er een onvergelijkbare optimale hechting en blijft je favoriete OPI kleur, afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel,


GelColor by OPI
Draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak. Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Je favoriete kleur blijft 2+ weken perfect glanzend z
itten. GelColor by OPI is ook eventueel eenvoudig zelf thuis te verwijderen, met het thuis gelcolor remove thuis set van OPI dat bij ons te koop is. Bij een nabehandeling verwijderen wij op het oude product zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt. GelColor by OPI voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

gelcolor by opi

Wat is GelColor by OPI Complete?
Dit is een luxe complete behandeling. In onze kliniek houden wij van niet alleen van de beste producten maar ook van de beste behandeling protocollen. Bij elke gelcolor behandeling ontvangt je totaal 5 gel lagen. We starten met de nagelmanicure, hierbij vijlen wij de nagellengte precies op maat wat u wenst. Daarna gaan we over na de E-Manicure, dat is een speciale behandeling van de nagelriemen en nagelplaat. De verzorging van uw nagelbed is zo compleet voor de eerste 2 lagen, nl de Coverbase Nagelversteviging lagen. Nadien gaan we over naar 2 lagen Gelcolor by OPI kleur naar eigen keuze. We sluiten af met een super glanzende topcoat. Dit is de meest verkochte nagelbehandeling in onze kliniek, onze topper voor je natuurlijke nagel.

Wat is Coverbase nagelversteviging?
Coverbase gel een een extra sterkte als een normale basis laag onder de gelcolor, het is meer een extra nagelverstevigingslaag die 2x wordt aangebracht op de natuurlijke nagelplaat. Het heeft een structuur en de viscositeit van een bouwgel, het verstevigt de natuurlijk nagels. Geen bolling in uw natuurlijk nagel, wij creëren die voor u op een natuurlijke manier.

Wat is E-Manicure?
Deze populaire elektrische manicure ook wel E-manicure of Combi-manicure genoemd is een manicure techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van e elektrische vijl, ook wel eens frees genoemd. De nagels worden ingekocht, nagelplaat wordt vetvrij gemaakt en de nagelriemen worden gemasseerd en de losse nagelriem wordt in alle zachtheid verwijderd.

Wat is Blush Biab? 

De biab van Blush is een hele sterke basis laag. Iedereen met flexibele, zwakke, broze of beschadigde nagels opgelet. Er is nu een behandeling die kan helpen mooie natuurlijke nagels te laten groeien die niet om de haverklap scheuren. Deze life changing behandeling heet BLUSH BIAB (Builder In A Bottle) Natural Nail Treatment. De Blush gels hebben een sterke hechting en er is een mooie bolling mee te creëren om de nagels vorm en stevigheid te geven zodat ze langer kunnen groeien tot prachtige “shorties”. Maar wil je hele sterke lange nagel dat is dit product ook perfect. We werken niet met verlenging of nageltips voor de langere nagels. De Blush Biab gaat als eerst laag op je natuurlijke nagel, deze laat je dan groeien, zodat je extra mooi en "sterke" lange nagels heb.

+OPTIES

Design Lakservice 1
Je kunt je enkele kleur opnieuw krijgen met een folie of enkele streepjes, beetje glitter of strass op maximaal 2 nagels. 

Design Lakservice 2

Dit is een stapje hoger met ontwerpen. Dit zijn ontwerpen met meer kleuren en technieken. Dus enkele meerdere kleuren design op 2 nagels of 1 enkele kleur op 10 nagels.

Design Lakservice 3
Dit is het hoogte niveau met ontwerpen. Dit zijn ontwerpen met meer kleuren en technieken. Dus enkele meerdere kleuren design op 10 nagels.

Design Lakservice Tin French 

Bij een Tin French manicure worden de nagels voorzien van een witte of gekleurd dun gelcolor laagje aan de top van de nagel. De rest van de nagel is reeds gelakt met 1 kleur gelcolor by OPI.

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 13 oktober 2023

Infiniti Shine by OPI  € 26,-
GelColor by OPI  € 38,-
GelColor by OPI Complete Strength  € 48,-

Tarieven


Infiniti Shine by OPI  € 30,-
GelColor by OPI  € 44,-
GelColor by OPI Complete Strength  € 54,-

GelColor by OPI + Blush Biab   € 78,-
Verwijderen oud product bij nieuwe set (tot 3 weken)  € 0,-
+OPTIE Design Nailart Laklevel 1  € 20,-
+OPTIE Design Nailart Laklevel 2  € 40,-

+OPTIE Design Nailart Laklevel 3  € 80,-
+OPTIE Design Laklevel Tin French  € 10,-

Remove Gelcolor by OPI  € 18,-
Remove GelColor + Overlay Strengh of Biab  € 50,-


Aankoop

GelColor OPI thuis verwijderset  € 8,-
Pro Spa Moisturizing Gloves  € 10,-

bottom of page