top of page

HAND & FEET

Voor wekenlang mooi verzorgde, glanzende nagels in een kleur naar keuze. Incl. nagelriem en handverzorging. Elk seizoen een nieuwe collectie aan trendy kleuren. De gel zorgt voor een verzadiging van de nagelplaat, zodat deze steeds sterker wordt. Dus hoe meer behandelingen u laat uitvoeren, hoe sterker de natuurlijke nagel zal worden.  Handen zijn echte eye catchers en verraden bovendien je leeftijd. Daarom is het een must dat de verzorging van je handen en nagels een belangrijk onderdeel uitmaakt van je dagelijkse beauty ritueel. Verzorgde handen en gelakte nagels zijn voortaan dan ook niet meer weg te denken als dé ultieme accessoires bij je outfit. Hoe gezonder je nagels, hoe langer je favoriete gelpolish treatment blijft zitten.

GelColor by OPI
Draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak. Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Je favoriete kleur blijft 2+ weken perfect glanzend zitten. GelColor by OPI is ook eventueel eenvoudig zelf thuis te verwijderen, met het thuis gelcolor remove thuis set van OPI dat bij ons te koop is. Bij een nabehandeling verwijderen wij op het oude product zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt. GelColor by OPI voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

gelcolor by opi

Wat is GelColor by OPI Complete?
Dit is een luxe complete behandeling. In onze kliniek houden wij van niet alleen van de beste producten maar ook van de beste behandeling protocollen. Bij elke gelcolor behandeling ontvangt je totaal 5 gel lagen. We starten met de nagelmanicure, hierbij vijlen wij de nagellengte precies op maat wat u wenst. Daarna gaan we over na de E-Manicure, dat is een speciale behandeling van de nagelriemen en nagelplaat. De verzorging van uw nagelbed is zo compleet voor de eerste 2 lagen, nl de Nail Strenght Cover lagen. Nadien gaan we over naar 2 lagen Gelcolor by OPI kleur naar eigen keuze. We sluiten af met een super glanzende topcoat. Dit is de meest verkochte nagelbehandeling in onze kliniek, onze topper voor je natuurlijke nagel.

Wat is Nail Strength Cover?
Coverbase gel een een extra sterkte als een normale basis laag onder de gelcolor, het is meer een extra nagelverstevigingslaag die 2x wordt aangebracht op de natuurlijke nagelplaat. Het heeft een structuur en de viscositeit van een bouwgel, het verstevigt de natuurlijk nagels. Geen bolling in uw natuurlijk nagel, wij creëren die voor u op een natuurlijke manier.

Tarieven
GelColor by OPI  
40,-
Verwijderen Gelcolor by OPI  € 18,-
GelColor by OPI Complete 
48,-
Gelcolor by OPI Complete Nabehandeling  € 56,-


Aankoop

GelColor OPI thuis verwijderset  € 8,-
Pro Spa Moisturizing Gloves  € 10,-
Pro Spa Moisturizing Feet  € 10,-

bottom of page