top of page
Hairgrow.jpg

MHP MICRO HAIR PIGMENTATIE

Meso Hair Grow Therapy Peptides en Meso Hair Grow+ Therapy Filler zijn behandelingen die ingezet kan worden tegen haarverlies, bij dun en dof haar en vermoeide haargroei. Meso Hair activeert de haarzakjes om weer gezonde haren te produceren waardoor het volume van het haar verbeterd wordt. Onze hair clinic streeft naar de beste zorg en persoonlijk advies. De enige Haar kliniek in Nederland, volledig gespecialiseerd in de behandeling van haaruitval, herstel haargroei en juiste verzorging gespecialiseerd in de van haren van de vrouw en man.

Wij zijn er voor haaruitval preventie, stimulering van de haarwortels en herstel van uw haargroei. Het hoofdbestanddeel dat we gebruiken tijdens een Mesotherapy behandeling zijn peptides die de haargroei stimuleren. Peptides zijn groeifactoren die de haarfollikels aanzetten tot het produceren van meer haar. Lanette Instituut is gespecialiseerd in haar verbetering. Alle behandelingen worden uitgevoerd op een zo veilig mogelijke manier en met de beste kwaliteit materialen.

image.jpg

Hoe werkt Meso Hair Therapie?

Tijdens de behandeling wordt met een dunne naald de vloeistof in de hoofdhuid gespoten. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert. Hierdoor worden de haren dikker, steviger en blijven langer zitten. Elk haarzakje bevat 1 tot 6 haren. Door deze behandeling worden meerdere haren per haarzakje of slapende haarzakjes geactiveerd waardoor meer haar zichtbaar wordt. Indien het haar compleet weg is, dan zijn er geen follikels meer die gestimuleerd kunnen worden. In 80-90% van de gevallen zien we een goede verbetering van de haardikte en haar kwaliteit. Bij Lanette hebben we twee behandelingen die ingezet kunnen worden bij haarverlies.
 

Behandeling 1 - Meso Hair Grow Peptides Therapy

Bij deze behandeling gebruiken wij copper tripeptide-1, 2-octapeptide, oligopeptide-71, decapeptide-28, biotinoyl tripeptide-1, acetyl tetrapeptide-3, essentiele aminozuren, biotine vitamines en Pyridoxine ( B6).
 

Behandeling 2 - Hair Filler Grow+ Therapy 

Bij deze behandeling gebruiken wij copperr tripeptide-1, 2-octapeptide, oligopeptide-71, decapeptide-28, biotinoyl tripeptide-1, acetyl tetrapeptide-3, hyaluronzuur,  essentiele aminozuren, biotine vitamines en Pyridoxine ( B6), 3 vitamines en 2 mineralen en 5 verschillende aminozuren.
 

Wat is het verschil tussen behandeling 1 en behandeling 2?

Bij beide behandelingen maken wij gebruik van biomimetische peptiden. Bij de behandeling Hair-Filler Therapy worden er extra toevoegingen bij gedaan waarvan hyaluronzuur en ijzer de belangrijkste zijn. Hyaluronzuur (filler) zorgt voor een intense hydratatie van de hoofdhuid waardoor die veel veerkrachtiger wordt en daardoor de peptides nog beter hun werk kunnen doen. Een soort booster.

Voorzorgs- en nazorgsmaatregelen

Voor de behandeling

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kan je niet ontsmetten), moet je voor de behandeling je haar wassen en geen stylingproducten in je haar aanbrengen.
 

Voorzorgsmaatregel

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Belangrijk is om een paar dagen voor een behandeling geen bloedverdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen in te nemen. Wil je wel een pijnstiller innemen kies dan voor paracetamol. Tot slot adviseren we je om een week voor de behandeling te stoppen met Omega 3 (visolie) supplementen.

LED Therapy

U kunt een meso-hair behandeling afsluiten met een LED therapie behandeling. Met LED therapie worden de mitochondriën in de haarfollikel cellen gestimuleerd. Mitochondriën zijn de fabriekjes in cellen zie voor de energie voorziening zorgen. De LED therapie zorgt dus voor een extra boost wat de haargroei nog beter stimuleert plan opstellen. 

Mesohair therapie.jpg

Nazorg en interval

Gedurende 24 uur geen gebruik maken van styling producten na een scalp behandeling. De hoofdhuid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden. Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact met direct zonlicht, bij buiten activiteiten eventueel een cap dragen. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna en neem geen heel hete douche. Eventuele kleine complicaties die kunnen voorkomen zijn roodheid en lichte irritatie.
 

Interval: 2 weken afhankelijk van het soort hoofdhuidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Voor en na resultaat

image.jpg

MESO-HAIR THERAPY BEHANDELING IETS VOOR JOU?


Stopt haaruitval

Stimuleert nieuwe haargroei

Voedt en activeert de haarfollikels

image.jpg

TARIEVEN

De tarieven zijn inclusief intake, trichologisch on​derzoek en cosmedisch dossier.

Meso Hair Grow Peptides Therapy  € 159,-
Hair Filler Grow+ Therapy  € 199,-
Meso Hair Grow Beard  € 119,-
 

EXTRA OPTIES

+ OPTIE  LED Scalp Lichttherapie  € 27,-
+OPTIE  Carboxy Therapy Hair € 79,-
+OPTIE  Haren wassen  € 17,- 
+OPTIE  Biotin Scalp Massage  € 29,-
 

KUURPAKKET

Meso Hair Grow Peptides Therapy - kuur 3x  € 439,-
Meso Hair Grow Peptides Therapy - kuur 6x  € 779,-
Hair Filler Grow+ Therapy - kuur 3x  € 579,-
Hair Filler Grow+ Therapy - kuur 6x  € 979,-
Hair Grow Beard - kuur 3x  € 339,-
Hair Grow Beard - kuur 6x  € 579,-

CONSULT

Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan raden wij u aan om eerst een consult afspraak te maken, 
zodat wij samen met u de juiste behandelplan keuze kunnen maken. 
Wij helpen u graag !

bottom of page