top of page

STOPPEN MET ROKEN LASER ACUPUNCTUUR

​​Lasertherapie om te stoppen met roken

De behandelingen met laser-acupunctuur zijn tot op bepaalde hoogte vergelijkbaar met de behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van naaldjes. Bij laser-acupunctuur worden de acupunctuurpunten echter gestimuleerd door een soft-laser. Dit bevordert een veel sneller resultaat, de activering gaat dieper en is in tegenstelling tot de naalden volledig pijnloos. Vooral onze anti-rookbehandeling is zeer succesvol en tot ver over de grenzen bekend. Lasertherapie is de meest recente verfijning van acupunctuur. Een laserbehandeling is volkomen veilig en pijnloos. De laser, in feite een smalle, heel sterke lichtbundel, dringt diep genoeg in de huid door om gekozen punten te stimuleren, zonder daarbij de huid te beschadigen.

​​Hoe werkt lasertherapie?

Wij zorgen ervoor dat je tijdens de behandeling geen last krijgt van ontwenningsverschijnselen, zoals agressiviteit, nervositeit of depressief gedrag. We remmen ook de zin in zoet en hartig af, zodat je niet in plaats van roken te veel gaat eten, en dus kilo’s aankomt. Ook activeren we de vetverbranding, zodat alles wat je eet iets sneller wordt verbrandt en je gewicht zo stabiel mogelijk blijft.

De behandeling, waarbij met een soft-laser de uiteinden van energiebanen worden behandeld, is pijnloos en duurt ongeveer 30 minuten. Na de behandeling is het raadzaam om de eerste paar weken ruimtes te vermijden waar veel gerookt wordt. Je mag verder geen nicotinepleisters of nicotinekauwgom gebruiken en je moet veel water drinken om het lichaam van nicotine te zuiveren. Het slagingspercentage ligt rond de 80%.

Voor de behandeling
Deze anti-rook behandeling is een laser therapie behandeling. De methode zorgt ervoor dat, door middel van laser acupunctuur, de nicotine receptoren in de hersenen in slaap gebracht worden. Tevens zorgen we ervoor dat het lichaam geen nicotine meer accepteert. Dat wil zeggen dat je lichaam als het ware in opstand komt tegen nicotine. Dit kan zich uiten door misselijkheid of braken. Omdat het lichaam dermate reageert op de behandeling, is het noodzakelijk dat er geen verse nicotine in het lichaam zit tijdens de behandeling. DAAROM MAG U 12 UUR VOOR DE BEHANDELING NIET ROKEN.

Stoppen met roken low level laser
Stoppen met roken low level laser

Na de behandeling
Na de behandeling is het een stuk makkelijker van de sigaret af te blijven. Samen met een gezonde portie motivatie is het succes na de laser acupunctuur vaak zeer groot. Laser Acupunctuur is een veilige methode om op een natuurlijke manier van het roken af te komen. Het is overigens raadzaam op de dag voor de eerste afspraak de laatste sigaret gerookt te hebben.

bgImage

laser acupunctuur de veilige en effectieve manier om te stoppen met roken

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 13 oktober 2023

Acupunctuur Laser Stoppen met roken  € 160,-

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Termijnbetaling of Afterpay voor jouw gewenste behandeling is
mogelijk, wij lichten je graag in via een gratis consult.


Acupunctuur Laser Stoppen met roken  € 180,-


Kuur Tarieven

Acupunctuur Laser Stoppen met roken  - kuur 3x  € 440,-
Acupunctuur Laser Stoppen met roken  - kuur 6x  € 780,-

bottom of page