LANETTE 

Esthetic InstituteLASER ONTHAREN

Nieuw: behandelingen vanaf oktober
Bij LANETTE werken we met de SHR Pro laser. Elk huidoppervlak van het lichaam kan bij behandeling pijnloos worden onthaard door middel van onze nieuwste en veilige SHR (Super Hair Removal) methode. De laser warmt de haarfollikel geleidelijk op waardoor de haar loslaat en in het haarzakje geen nieuwe haar meer kan groeien

Een hoge herhalingssnelheid van korte pulsen wordt diep in de dermis geleverd, waardoor er een hoog gemiddeld vermogen en therapeutisch effectieve warmte-ontwikkeling kan worden bereikt, terwijl het vrijwel pijnloos is.De sweeping In-motion™ techniek van de applicator beweegt herhaaldelijk over het te behandelen gebied wat zorgt voor een volledig e dekking, terwijl de ICE™ technologie het huidoppervlak koelt – waardoor oppervlakkige brandwonden kunnen worden voorkomen en waardoor vrijwel pijnloze maar effectieve ontharing mogelijk is.


De SHR-laserbehandeling voor definitief ontharen is toepasbaar op ieder huidtype, zowel blank als donker, en maakt geen onderscheid in haarkleur. Waar traditionele laserbehandelingen alleen donkere haren verwijderen, onthaart de SHR-laser ook rode, blonde, grijze en/of vlassige haren. De energie wordt veilig naar de haarwortel geleid. Vervolgens warmt de laserstraal het haarzakje op waardoor deze wordt kapot gemaakt. De SHR-laserbehandeling werkt het best wanneer het haar in de groeifase zit. Op de plek van de kapotgemaakte haarzakjes kan geen nieuw haarzakje meer ontstaan. Er zijn ongeveer vier tot acht ontharingsbehandelingen met tussenpozen van zes tot acht weken nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Een ontharingsbehandeling met SHR is nagenoeg pijnloos. De ontharingstechnologie is geschikt voor zowel de behandeling van mannen als van vrouwen. De SHR-behandeling duurt meestal niet langer dan een half uurtje. Bovendien kunt u na de behandeling uw dagelijkse bezigheden gewoon voortzetten. Er is geen hersteltijd nodig. Door de ‘In-Motion-technologie’ is de lichtstraal continu in beweging. Veel cliënten vinden de SHR-behandeling dan ook aanvoelen als een hot stone massage. Inmiddels is deze technologie één van de meest onderzochte lasertoepassingen. Dankzij de goede en veilige resultaten is de SHR-technologie bezig om de meest bekende technologie wereldwijd te worden.

Voordelen van de SHR laser

 • Zichtbaar resultaat al een week na de behandeling
 • Ontharing van ieder huidtype mogelijk, ook bij donkere huid
 • De SHR-laserbehandeling kan het gehele jaar worden uitgevoerd
 • Goed resultaat op alle haarkleuren en -typen, ook op licht, rood en fijn haar
 • Voorkomt bijwerkingen en pijn
 • Beschadigt de huid niet
 • Irriteert nauwelijks

Voor de behandeling

Om het beste resultaat te behalen bij uw laserontharing vragen wij u:

 • 30 dagen voor de behandeling niet te zonnebaden, zonnebanken of zelfbruinende crèmes/spraytan te gebruiken.
 • 48 uur voor uw afspraak het te behandelen gebied te ontharen.
 • Op de dag van uw afspraak geen make-up, parfum, deodorant, sun-block, crème, essentiële oliën en andere huidlotions te gebruiken.
 • De afspraak te verzetten als u grieperig bent of een koortslip hebt op de dag van uw laserbehandeling.

De behandeling

Tijdens de behandeling kunt u kleine tikjes op uw huid voelen. Dit ervaren mensen niet als pijnlijk. De huid wordt meteen gekoeld om eventuele irritatie te voorkomen.  De haarwortels onder de huid veranderen bij blootstelling aan temperaturen boven de 43 graden. Bij het ontharen per shr laser verwarmen we uw huid geleidelijk tot 45 graden. De warmte dringt door tot in de haarfollikel onder het huidoppervlak. Na ongeveer 8 laserontharing behandelingen sluit de haarfollikel en is uw huid haarvrij. Om dit effect te behouden adviseren we eenmaal per jaar langs te komen om de laserbehandeling te herhalen.

Na de behandeling

Na het ontharen met de laser kunt u uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. De huid oogt meestal wat rood en kan wat geïrriteerd aanvoelen. Doordat uw lichaam reageert op de behandeling kunt u kippenvel krijgen. Na thuiskomst adviseren we u de huid in te smeren met een vitamine E-crème of aftersun. Na elke behandeling wordt uw haargroei lichter. Als de haarfollikels volledig zijn gesloten heeft u een zachte en haarvrije huid.

Bijwerkingen

In uitzonderlijke gevallen kan blaarvorming optreden. Dit is vergelijkbaar met de reactie van het lichaam bij een verbrande huid. In dit geval raden we u aan de huid in te smeren met een antibioticazalf of vaseline.

Leefregels

Om een optimaal resultaat te bereiken adviseren we na behandeling het volgende:

 • Vermijd blootstelling van de huid aan UV of het gebruik van zelfbruinende crème voor minimaal 2 weken
 • Vermijd pulken of krabben van het behandelde gebied
 • Voorkom ruwe behandelingen van het behandelde gebied
 • Mijd zeer hete baden / douches / stoombaden / sauna’s
 • Gebruik geen exfoliërende crèmes of peelings voor minimaal 1 week
 • Geen ruwe sporten beoefenen voor 24 tot 48 uur
 • Draag geen strakke kleding
 • Houd het behandelde gebied schoon en droog
 • Hydrateer het lichaam door het drinken van veel water
 • Gebruik zonnebrandcrème van ten minste factor 50+
 • Vermijd blootstelling aan UV tussen de behandelingen door


PRIJZEN bovenlichaam
Buik streep  € 45,00 
Tepels  € 45,00 
Oksels  € 55,00 
Schouders  € 90,00
Onderarm  € 115,00
Hele armen € 160,00
Rug  € 170,00
Rug en schouders  € 180,00
Borst en buik mannen  €180,00

PRIJZEN onderlichaam
Tenen  € 45,00
Voeten  € 55,00
Bikinilijn  € 100,00
Bikinilijn groot  € 120,00
Billen  € 135,00
Onderbenen  € 180,00
Bovenbenen € 180,00
Bovenbenen inclusief bikinilijn  € 245,00
Hele benen  € 290,00


TELEFONISCH AFSPRAAK MAKEN 085-1302542 
Bereikbaar: dinsdag t/m vrijdag 10:00 -17:00
Bereikbaar: woensdagavond & donderdagavond 18:30 - 20:30

ONLINE AFSPRAAK MAKEN
U heeft ook de mogelijkheid om zelf uw afspraak in te boeken. 
Dit kan 24 uur per dag, 7 dagen per week , klik op onderstaande link