top of page

 

BROW STYLING

Je wenkbrauwen zitten er om je ogen te beschermen. Bijvoorbeeld tegen vuil, zweet en regen dat van je voorhoofd naar beneden druppelt. Het zijn ook kleine zonneschermpjes tegen fel zonlicht. Je wenkbrauwen zorgen er dus voor dat je goed zicht blijft houden. Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor het gezicht. Een gezicht zonder wenkbrauwen is erg kaal en verzwakt de uitstraling en vorm van het gezicht. Niet iedereen heeft van nature volle wenkbrauwen. Ze kunnen ongelijk zijn van vorm, hoogte en dikte, of kale plekjes tussen de haartjes vertonen. Er zijn wenkbrauwen die aan het begin mooi dik zijn en in het staartje bijna onzichtbaar, waardoor de vorm er niet meer goed inzit. Door de jaren heen veranderen onze wenkbrauwen ook nog eens. Wenkbrauwen worden dunner bij het ouder worden. Hieronder een paar prachtige behandeling zodat jou wenkbrauwen jou eye catcher worden.

Henna Brows
Henna Brows is een wenkbrauw behandeling om de wenkbrauwen donkerder te maken. Dit komt doordat niet alleen de haartjes donkerder worden, maar ook omdat de huid wordt mee gekleurd waardoor de wenkbrauw strakker, optisch voller oogt en kale plekjes vult. Henna is voor bedoelt wanneer je redelijk volle wenkbrauwen hebt maar je wilt ze graag meer laten spreken. Het pakt namelijk niet op de huid waar zich geen haartjes bevinden waardoor je in het geheel geen nieuwe vorm kan creëren. Hier kan het hooguit een dag of twee zichtbaar blijven. Deze behandeling is ook ideaal als je twijfelt over Ombre Powder Brows. Je kan dan alvast aan h
et idee wennen hoe de vorm / kleur semi permanent gaat worden.

Henna Brows

Voordelen van Henna Brows:

- Kleurt de haartjes en huid

- Het laat je wenkbrauwen meer spreken, oogt strakker en optisch voller

- Wenkbrauw henna geeft een langduriger resultaat dan gewone verf

- Blijft gemiddeld 4 tot maximaal 6 weken zitten op de wenkbrauwharen

- Blijft gemiddeld 7 tot maximaal 14 dagen zitten op de huid

 

Tip: Voor een mooi resultaat adviseren wij om niet meer te zelf te epileren en te trimmen zodat wij het beste uit jouw eigen wenkbrauw kunnen halen.

brow mapping

Brow Mapping

Deze juiste vorm voor jouw gezicht bepalen we, door de wenkbrauw en het gezicht op te meten. We tekenen met potlood de gekozen vorm, zodat we het geheel eerst goed kunnen bekijken. De haargroeirichting tekenen we ook vast om de klant een indruk te geven van het uiteindelijke resultaat. Het voortekenen is dan ook het belangrijkst, voordat er wordt begonnen met de henna brows. We kunnen gebruik maken van hulpmiddelen zoals een calliper, schuifmaatje en browmeter.

Hybrid Tinting

Hybrid Tinting is de nieuwste, lang houdende verf op de markt. Hoewel het concept hetzelfde is als wenkbrauwverf en henna, is het is toch anders. Hybrid brows geeft een expressief, rijke afdruk op de huid en haren voor optisch vollere en strakke wenkbrauwen. Doordat de hybridverf ammonia vrij, droogt de haren niet uit en kan dus in combinatie met Brow Lamination gebruikt worden. Deze behandeling is ook ideaal als je twijfelt over Ombre Powder Brows. Je kan dan alvast aan het idee wennen hoe de vorm / kleur semi permanent gaat worden.

 

Voordelen van Hybrid Tinting

- Hoog gepigmenteerd voor expressief en rijk resultaat

- Kleurt de haartjes én de huid

- Blijft gemiddeld tot 7 dagen op de huid en tot 7 weken op de haren

- Geschikt als je oneven / gaten in de wenkbrauw hebt

Brow Lamination Botox
Bij Brow Lamination Botox denken we vaak aan een brushed-up look maar op de manier hoe wij zijn getraind is het in dit geval meer dan dat. Met Brow Lamination corrigeren wij de vorm, onhandelbare wenkbrauwen of haren die naar beneden groeien voor een optische vollere, gelifte wenkbrauwen en een open look tot 6 weken lang in jouw gewenste look. Jouw wenkbrauwen worden tijdens de behandeling verzorgd en gevoed dankzij de actieve ingrediënten zoals Argan Oil en Keratin. Hierdoor stimuleren wij nog meer haargroei en kunnen wij samen een reis maken naar jouw gewenste wenkbrauwen, jouw Beauty Frame.

 

Voordelen van Brow Lamination Botox

  • Resultaat blijft gemiddeld 4 tot 6 weken zichtbaar mooi

  • Optisch vollere wenkbrauwen

  • Geschikt voor elk haartype (wild, stug en gekruld)

  • Ideaal voor kale plekken te coveren

  • Pijnloos en niet schadelijk voor je eigen huid en haartjes

  • Actieve ingrediënten: Stimuleert meer haargroei

  • Perfect te combineren met klassieke tint of hybrid verf.

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 13 oktober 2023

Hybrid Tinting + Mapping + Shaping  € 48,-
Henna Brows + Mapping + Shaping  € 58,-
Brows Lamination + Mapping + Shaping + Tinting  € 58,-

Tarieven


Brows Shaping  € 22,-
Brows Keratin Mask  € 22,-
Brows Tinting  € 22,-
Brows Shaping + Tinting  € 40,-
Brows Shaping + Tinting Follow-up  € 30,-

Hybrid Tinting + Mapping + Shaping  € 60,-
Hybrid Tinting + Shaping Follow-up  € 40,-
Henna Brows + Mapping + Shaping  € 70,-
Henna Tinting + Shaping Follow-up  € 50,-
Brows Lamination + Mapping + Shaping + Tinting  € 70,-

Brows Lamination + Mapping + Shaping + Hybrid Tinting  € 80,-
Patchtest (allergie test)  € 22,-

bottom of page