Clinics
LANETTE

LANETTE

CLINIC | BEAUTYSALON | MEDICAL


LED MESOLICHT THERAPIE 


LED- of Light Emitting Diode-therapie staat bekend om zijn vermogen om het genezingsproces van de huid te versnellen. Huidcellen krijgen een verjongende, anti-aging boost waardoor de bloedstroom toeneemt, waardoor voedingsstoffen naar de behandelde gebieden worden gebracht, evenals de productie van fibroblasten en collageen wordt gestimuleerd om je huid te versterken en het verouderingsproces te bestrijden. Antyage is het meest geavanceerde en krachtige medische hulpmiddel voor led-fototherapie dat beschikbaar is om een ​​breed scala aan zorgen te behandelen.

Antyage LED maakt gebruik van het enorme 'fotomodulerende' potentieel dat door LED's van Light Emitting Diodes wordt geboden om de toestand van de patiënt in meerdere gevallen te genezen of aanzienlijk te verbeteren. Ontwikkeld met de meest geavanceerde RGB-LED's, maakt Antyage LED gebruik van het volledige spectrum aan nuttige lampjes (van RGB tot infrarood). Combinaties van lichtsoort en sterkte zijn voorgeprogrammeerd om de relevante huidzorg te behandelen.


Het wetenschappelijke bewijs met betrekking tot LED's hoopt zich op om, afhankelijk van de gekozen kleur en intensiteit, een actie op de cellen van het gezicht en lichaam te markeren. 

Het licht komt de huid binnen en wordt opgenomen door de cellen van het lichaam om micro-organismen te stimuleren die verantwoordelijk zijn voor energieproductie en anti-aging. 

Deze techniek activeert en leidt op een natuurlijke manier tot een verbetering van de oxygenatie, het functioneren en de afweer van de weefsels.

Verschillende kleuren golflengten kunnen worden gebruikt om geschikte behandelingen voor elk huidtype vast te stellen. 

BEHANDELINGEN

BEHANDELINGEN 

Acne
Striae
Anti Aging
Fijne Lijntjes
Psoriasis

Rosacea / Roodheid
Rimpels
Haargroei
Inflammatoire reuma
Hyperpigmentatie

Ontspanning
Zweren

Littekens
Ontstekingsremmend 
Geïrriteerde huid

Bruine vlekken
Blauwe plekken
Herpres
Rustgevend

VOORDELEN
▪ Geen warmte of bijwerkingen 
▪ Voor elke huidtype en elke huidskleur
▪ Behandelingen zijn inzetbaar in alle seizoenen, gehele jaar door
▪ Behandelingen zijn inzetbaar: gezicht, nek, decolleté, hoofdhuid en het hele lichaam
▪ Ze zorgen voor een ontspannend, rustgevend en ontstekingsremmend effect.

INTERVAL

Wekelijks 1 tot 2 maal


VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Wij adviseren de Meso Ledlicht Therapie in een kuurvorm van 10 behandelingen. Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Wilt u een snelle oppepper voor uw huid ?  Dan is een eenmalige behandeling ook aan te raden. 


PRIJS

Led Mesolicht Therapie per behandeling  € 30,00 

KUUR PRIJS

Led Mesolicht Therapie kuur 10 behandelingen  € 200,00