Clinics
LANETTE

LANETTE

CLINIC | BEAUTYSALON | MEDICAL


LED MESOLICHT HAIR 


LED- of Light Emitting Diode-therapie staat bekend om zijn vermogen om het genezingsproces van de huid te versnellen. Huidcellen krijgen een verjongende, anti-aging boost waardoor de bloedstroom toeneemt, waardoor voedingsstoffen naar de behandelde gebieden worden gebracht, evenals de productie van fibroblasten en collageen wordt gestimuleerd om je huid te versterken en het verouderingsproces te bestrijden. Antyage is het meest geavanceerde en krachtige medische hulpmiddel voor led-fototherapie dat beschikbaar is om een ​​breed scala aan zorgen te behandelen.

Antyage LED maakt gebruik van het enorme 'fotomodulerende' potentieel dat door LED's van Light Emitting Diodes wordt geboden om de toestand van de patiënt in meerdere gevallen te genezen of aanzienlijk te verbeteren. Ontwikkeld met de meest geavanceerde RGB-LED's, maakt Antyage LED gebruik van het volledige spectrum aan nuttige lampjes (van RGB tot infrarood). Combinaties van lichtsoort en sterkte zijn voorgeprogrammeerd om de relevante huidzorg te behandelen.


Het wetenschappelijke bewijs met betrekking tot LED's hoopt zich op om, afhankelijk van de gekozen kleur en intensiteit, een actie op de cellen van het gezicht en lichaam te markeren. 

Het licht komt de huid binnen en wordt opgenomen door de cellen van het lichaam om micro-organismen te stimuleren die verantwoordelijk zijn voor energieproductie en anti-aging. 

Deze techniek activeert en leidt op een natuurlijke manier tot een verbetering van de oxygenatie, het functioneren en de afweer van de weefsels.

Verschillende kleuren golflengten kunnen worden gebruikt om geschikte behandelingen voor elk huidtype vast te stellen. 


VOORDELEN
▪ Geen warmte of bijwerkingen 
▪ Voor elke haartype en elke huidskleur
▪ Behandelingen zijn inzetbaar in alle seizoenen, gehele jaar door
▪ Behandelingen zijn inzetbaar hoofdhuid
▪ Ze zorgen voor een ontspannend, rustgevend en ontstekingsremmend effect.

VOOR DE BEHANDELING

Om de omstandigheden zo schoon mogelijk te krijgen (haar kan je niet ontsmetten), moet je voor de behandeling je haar wassen en geen stylingsproduct in je haar aanbrengen.


VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT

Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 10 tot 20 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de hoofdhuid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 1 tot 2 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.  De meso specialist kan u een bijpassende shampoo adviseren wat het effect van de behandeling versterkt.

INTERVAL

Wekelijks 1 tot 2 maal


NAZORG
Gedurende 24 geen gebruik maken van stylingproducten na een led behandeling.
De hoofdhuid moet namelijk zoveel mogelijk met rust gelaten worden.


PRIJS 

Led Mesolight Hair per behandeling  € 30,00

KUUR PRIJS
Led Mesolight Hair kuur 10 behandelingen € 200,00