top of page

 

LIFTONIC SKIN LIFTING

Complete anti aging SKIN LIFTING behandeling met 2 verschillende modules. De huid wordt stralend, strak en vitaal dankzij de onmiddellijke toename van huid vitaliteit. Een aangename behandeling die zorgt voor een snelle weefselregeneratie en de duidelijke vermindering van rimpels, ontspanning, wallen, huidverdikking, vlekken, dehydratatie en littekens met onmiddellijk zichtbare effecten. Met de Liftonic heeft u de mogelijkheid om verschillende soorten energieën combineren wat een synergetische effect geeft en tot een veel sneller resultaat leidt. Met de Onda Dinamica® (Dynamic Wave) behandelkop geeft een multi-frequentie regeneratieve energie door aan de huid. Deze vorm van energie is gepatenteerd door Selenia Italia. Deze treatment is ontzettend populair bij celebreties.

Ondo Dynamica

De Onda Dynamica stimuleert weefsel op verschillende diepten, wat tot een aanzienlijke toename leidt van de stevigheid van de huid en een uitzonderlijke vermindering van huid onvolkomenheden geeft.

Het geeft een vasculariserende, oxygeneert en decontracteert het weefsels en reactiveert de dermale Ph.

Ook
stimuleert het de eliminatie van gifstoffen en verhoogt het de huidtemperatuur en het metabolisme. En dit allemaal tegelijkertijd waardoor het onmiddellijk zichtbare anti-aging effecten geeft.

OndoDynamica Liftonic gezichtsbehandeling

Omschrijving

De meest complete uitrusting die momenteel op de markt is voor elk type anti-aging behandeling van gezicht, hals en decolleté. Verschillende energieën samengevoegd en gelijktijdig geleverd met talrijke functies die beschikbaar zijn voor de operator, stellen elke sessie in staat om alle acties uit te voeren die nodig zijn voor een volledige huidstimulatie op elk type huid en elke oppervlakkige of diepe imperfectie. Het maakt gebruik van een innovatief huidanalyse systeem en verschillende behandeling handstukken met meerdere energieën.

Interval

Wekelijks, afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

BACK IN TIME PRIJZEN t/m 13 oktober 2023

Liftonic Skin Lifting  € 120,-
Liftonic Skin Lifting + LED Therapy  € 136,-
Liftonic Skin Lifting + Haluronic Sheetmask  € 140,-
Liftonic Skin Lifting + Botox Cream Mask  € 140,-

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier.
Termijnbetaling of Afterpay voor jouw gewenste behandeling is
mogelijk, wij lichten je graag in via een gratis consult.


Liftonic Skin Lifting  € 140,-
Liftonic Skin Lifting + Botox Cream Mask  € 156,-
Liftonic Skin Lifting + Haluronic Sheetmask  € 160,-
Liftonic Skin Lifting + LED Therapy  € 160,-


Kuur Tarieven

Kuurpakket prijs = 6 behandelingen voor de prijs van 5

bottom of page