LANETTE Institute 

Institute


MC FACIALS

Elke vrouw is anders, elke huid is anders. Maar een ding hebben alle vrouwen gemeen: schoonheid is hun kapitaal. De geschoolde handen van de MCcosmetic schoonheidsspecialiste, producten op basis van de nieuwste onderzoeksresultaten en jarenlange ervaring zijn de sleutel tot een heel persoonlijk schoonheidsresultaat. Laat dus uw huid over aan Maccosmetic en niet aan het toeval.

FRESH UP FACIAL  € 40,00
Een korte en effectieve behandeling. Ideaal om kennis te maken met de mccosmetic facials of als een “opfrisser” voor de huid. 30 min.

DELUXE FACIAL € 60,00
Belangrijke focus tijdens deze facial is om de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen. Deze 'boost' behandeling op basis van antioxidanten en vitaminen is aanbevolen voor bijna alle huidcondities en biedt een effectieve bescherming tegen externe, agressieve invloeden van buitenaf die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken. 60 min.

EXCLUSIVE FACIAL met Alginaat masker  € 80,00
Voor het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit én een fantastisch anti-aging resultaat is deze exclusieve facial ontwikkeld. Samenstelling van verschillende serums geven een anti-verouderende werking. Anti-oxidanten, vitamines en fyto-endorfine helpen om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen.

De unieke Alginaatmaskers voelen heel koud aan op de huid. Als gevolg van deze lage temperatuur ontstaan natuurlijke spiercontracties in het gezicht. Dit wordt gevolgd door een weldadig ontspanningseffect. Deze vorm van natuurlijke spiergymnastiek zorgt voor een zichtbare versteviging en een krachtige ontgifting (detox) van de huid. De maskers drogen van buiten naar binnen. Het effect hiervan is, dat de eronder aanwezige werkstoffen (die van tevoren werden aangebracht tijdens de behandeling) als het ware onder druk in de huid gestuurd worden. Een actieve en optimale opname van bestanddelen is hiervan het gevolg, evenals een krachtig antirimpel effect.


PRIJZEN - EXTRA IN BEHANDELING 

Epileren wenkbrauwen  € 10,00

Epileren wenkbrauwen & verven € 20,00
Epileren wenkrauwen & harsen bovenlip  € 16,00
Verven wenkbrauw  € 12,00
Harsen bovenlip  € 10,00
Harsen bovenlip & kin  € 16,00

TELEFONISCH AFSPRAAK MAKEN 085-1302542