top of page

 

BTX ANTI WRINKLES (natuurlijke botox)

BTX Anti-Wrinkles is een combinatie met hyaluronzuur met aminozuren en Argireline. Hyaluronzuur is bekend van het vullende en hydraterende effect dat het heeft op rimpels. BTX wordt ook wel de natuurlijke botox genoemdArgireline is een alternatief voor het gebruik van Botuline Toxine. BTX heeft een klinisch bewezen zelfde soort werking als Botox, echter zonder alle bijwerkingen en risico’s op schade aan de huid en gezichtsspieren en met een natuurlijk resultaat. BTX blokkeert de neurotransmitters die zorgen voor de aanspanning van spieren, zonder de spieren volledig te verlammen. Deze volledige verlamming vindt wel plaats met Botox en kan een heel onnatuurlijke uitstraling geven (frozen look)

Het resultaat is enkele dagen al zichtbaar zijn. De natuurlijke uitdrukking en beweging blijft behouden, terwijl de spieren die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van de rimpel zich ontspannen. Dit veroorzaakt een significante vermindering van de diepte en grootte van de rimpel. 

Behandeling kan meerdere keren worden herhaald tot het gewenste resultaat is behaald. Nadien kunt u dit bijhouden met een touch-up behandelingen om de paar maanden.

Mesotherapie huidverstrakking

Voorzorgsmaatregel

Mesotherapie voor en na botox

24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Belangrijk is om een paar dagen voor een behandeling geen bloed verdunnende pijnstillers zoals aspirine en ibuprofen in te nemen. Wil je wel een pijnstiller innemen kies dan voor paracetamol. Tot slot adviseren we je om een week voor de behandeling te stoppen met Omega3 (visolie) supplementen.

Interval

Twee tot vier weken, afhankelijk van het soort huidprobleem, zal je huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen.

Nazorg

Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 24 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad. Niet intensief sporten 24 uur na de behandeling. De eerste 14 dagen geen chemische peelings of fruitzuur peelings.

Adviesgesprek Consult
Komt u voor het eerst bij Esthetisch Centrum Lanette en weet u niet welke behandeling de juiste is voor u?
Dan zouden wij u aanraden om eerste een gratis adviesgesprek consult in te plannen.

Wij helpen u graag !

Tarieven

De tarieven zijn inclusief cosmedisch dossier en intake gesprek

BTX Anti Wrinkles Voorhoofdrimpels  € 160,-
BTX Anti Wrinkles Lachrimpels  € 160,-
BTX Anti Wrinkles Wang Lijnen vanaf  € 160,-
BTX Anti Wrinkles Kin Lijnen vanaf  € 160,-

+OPTIE LED Therapy  € 20,-Wilt u een kuurpakket afnemen van diverse behandelingen vraag dan op locatie via advies consult
een offerte aan voor extra
leuke korting prijzen. Kuurpakket betaling is zelf mogelijk via Klarna termijnbetaling.

 

Zichtbaar resultaat

bottom of page