LANETTE Institute 

Institute


MESO FILLER HYALURON

Vanaf ongeveer ons 25e levensjaar maakt onze huid minder onderhuids bindweefsel en elastine aan. Ook houdt de huid minder vocht vast. De huid wordt dus minder veerkrachtig en verslapt gestaag. Hierdoor ontstaan rimpels. Roken, stress en uv-straling uit bijvoorbeeld zonlicht versnellen dit proces. Om het gezicht een voller en jeugdiger karakter te geven, kan een vulmiddel onder de huid worden gespoten. Dit is een goede manier om statische rimpels tegen te gaan. 
Resultaat
Het resultaat bij 'n meso fill behandeling is direct zichtbaar en houdt afhankelijk van de variant tot 2-10 maanden aan. Wij werken met biologisch afbreekbaar hyaluron, de hyaluron wordt door het lichaam zelf weer afgebroken. Omdat onze hyaluron zeer veilig middel zijn, kunt u de behandeling zo vaak herhalen als u dat wilt. De meeste mensen komen om het half jaar voor een behandeling en houden zo hun gewenste resultaat bij. Uiteraard zijn de huidconditie en leefwijze van invloed op de houdbaarheid van het resultaat. Op langere termijn verkrijgt men de beste resultaat als men de behandeling herhaalt voordat het product volledig verdwenen is, zo verkrijgt men een geleidelijke opstapeling van het product en dus een voller en mooier resultaat. 


Lip Volume behandeling van de lippen & lip lijnen

Volle lippen geven een mooie, warme en sensuele uitstraling. Daarom is de lip vergroting momenteel erg populair zowel bij jongere als wat oudere mensen. De wens om het volume, de cupidoboog of de contouren van de lippen (lip lijnen) te laten verbeteren, kan vele verschillende redenen hebben. Zo kan de verhouding van de onder en bovenlip niet kloppen of kunnen de lippen van nature te klein of niet mooi van vorm zijn naar uw smaak. Ook verliezen de lippen naarmate we ouder worden hun volume en contouren. Rimpels & Plooien 

Een diepe neuslippenplooi kan een vermoeide, zorgelijke uitdrukking aan het gezicht geven. U kunt de vragen vanuit de omgeving waarschijnlijk al horen. Een neuslippenplooi  wordt veroorzaakt doordat het onderhuidse vetweefsel bij veroudering. 

Zones: Neus/Lip plooi - Marionetlijnen - Mondhoeken - Oorlel - Rokerslijntje


Hoe verloopt de behandeling?
Dankzij onze verfijnde injectietechniek van de mesogun wordt het pijngevoel tot een minimum herleid. Op verzoek kunnen wij van te voren de behandelplaats verdoven. Helaas plaatsen wij geen meso fill hyaluron over een filler behandeling die kort geleden elders geplaatst is. 

Voorzorgsmaatregel
24 uur voor de behandeling niet zonnen, geen zonnebank en geen alcohol nuttigen. Neem vanaf een week voor de behandeling geen ibuprofen, aspirine, vitamine E of visolietabletten in. Deze middelen kunnen het bloed verdunnen en sneller blauwe plekken doen ontstaan.

Don’ts

Bindweefselmassage en behandeling bij de tandarts, kaakchirurg of mondhygiënist is in de eerste 2 weken na de behandeling niet toegestaan. Scrubben, peelings, warme douche, zonnenbank, zonnen en sauna is na 14 dagen weer toegestaan. Gebruik van make-up is 24 uur na de behandeling weer toegestaan. Alcohol is na 24 uur weer toegestaan. Eigen lip of neus rimpelplooi massage is na 12 uur weer toegestaan. 


Belangrijk
Complicaties komen zelden voor. Wij werken alleen met veilige en wetenschappelijk bewezen tijdelijke hyaluronzuur, gemaakt door de grote en erkende medische fabrikanten. Toch bestaat er een kleine kans op de vorming van bolletje, infectie of een allergische reactie. Hyaluron kan worden opgelost met hyaluronidase, dan is het probleem verholpen. Hyaluron meso fill is tijdelijk, een mogelijk probleem lost met de tijd normaal gesproken op.

Na de behandeling

Meso fill hyaluron is niet permanent, als gevolg van afbraak in de loop der maanden. Soms stoot uw lichaam de hyaluron veel eerder af of gelijk af, dit is een natuurlijk proces. Lanette geeft daarop geen garantie. Mogelijke risico’s van deze behandeling zijn onder andere: Allergische reactie, infectie, verharding of inkapseling van het materiaal, bloeduitstorting (blauwe plekken), tegenvallende cosmetische resultaten, plooien of lijnen en eventueel noodzakelijke vervolgbehandelingen. Na inspuiting kunnen op de plaats van de injectie enkele reacties optreden zoals zwelling, roodheid, pijn, jeuk, verkleuring en gevoeligheid. Deze verdwijnen meestal spontaan binnen 2 tot 7 dagen na injectie

Meso Filler met Controle afspraak
De controle afspraak zal gelijk binnen 2 tot 3 weken na de behandeling plaatsvinden (dit alleen al u dat gelijkt hebt bijgeboekt) nadien is niet meer mogelijk. Tijdens deze afspraak zal de meso specialist het behandelde gebied beoordelen en mogelijk ook corrigeren. Het gaat dus alleen om een kleine correctie niet over een bijvulling van de mesofiller.  Beide kanten van de lippen kunnen niet gelijk zijn omdat u lichaam dit tussentijds heeft afgebroken, dit komt omdat uw lichaam overal anders reageert.

Een enkele keer kan het voorkomen dat uw lichaam in de weken na de behandeling de filler wat ongelijkmatig verdeelt in de huid. Dit heeft te maken met uw huidstructuur, medicatiegebruik of het al dan niet opvolgen van instructies in de dagen na de behandeling. Of dit bij u zal gebeuren, is vooraf niet altijd te voorspellen en verschilt per persoon.


Mocht dit bij u gebeuren dan lossen wij dit graag voor u op in een nieuwe behandeling. U kunt dan na 2 weken na de behandeling een afspraak maken voor een correctie behandeling. Of en welke kosten hieraan verbonden zijn, is mede afhankelijk van de mate van correctie die er nodig is. Een correctie afspraak kan alleen binnen 2 tot 3 weken na de behandeling plaatsvinden, deze wordt gelijk bij eerste behandeling besproken. Heeft u alleen een meso filler afspraak gemaakt, dan is een nacontrole afspraak niet mogelijk.


Nacontrole Lipvolume
Als je niet tevreden bent of , maak je een afspraak voor nacontrole. Je bespreekt dan met de meso specialist wat het effect van de behandeling is en het verwachtingspatroon. Na 1 tot 3 weken controleer je of de dosering juist is geweest. Bij de eerste behandeling gebruik je meestal standaardeenheden. Dan kan het zijn dat het net niet genoeg is geweest. Iedereen lichaam reageert natuurlijk verschillend op hyaluronzuur. Bij 'n nacontrole afspraak kan er in overleg 'n correctie van de hyaluron worden bijgespoten. Maximaal gebruiken we hiervoor 0,2 ml. Wilt u meer dan 0,2 ml bijspuiting dan wordt de prijs van de Touch Up berekend. Een nacontrole afspraak zit niet standaard in onze meso fill tarief. Een nacontrole afspraak kunt u alleen op eigen verzoek laten inboeken bij onze receptie. Echter is dit maar mogelijk tot 3 weken na de 1e behandeling. De nacontrole hoef u niet standaard te laten uitvoeren.

Bij de eerste behandeling gebruik je meestal standaardeenheden. Dan kan het zijn dat het net niet genoeg is geweest. Iedereen lichaam reageert natuurlijk verschillend op hyaluron. Dan zou u geen nacontrole moeten boeken maar een Touch Up boeking moeten maken.

Bij een nacontrole bepaalt de meso specialist of er wel een kleine correctie volgt of niet zal volgen. Maximaal wordt er maar voor 0,2 ml.
Wilt u meer dan 0,2 ml bijspuiting dan wordt de prijs van de Touch Up berekend.

Beide kanten van de lippen kunnen niet gelijk zijn omdat u lichaam dit tussentijds heeft afgebroken, dit valt niet onder de werkzaamheden bij een nacontrole, dit komt omdat uw lichaam overal anders reageert.

PRIJZEN 
Hyaluron 0.5 ml - Touch Up  € 125,00
Hyaluron 1.0 ml  € 200,00 * FEESTDAGEN AANBIEDING 160 euro

(per behandeling maximaal 1,0 ml - voor opbouw van rimpel verwijderen raden wij minimaal tussenpozen van minimaal 2 weken aan)


TELEFONISCH AFSPRAAK MAKEN 085-1302542